Привет.
Подкрепям идеята на завърналия се Анонимус за отваряне и добруване, и покана и приемане към предишните участници в този чудесен форум. Видях репликите на Секуко и Кептъна, видях и другите мнения. Има нежелание за изпращане на лични покани за завръщане, ОК. Навремето застанах на тяхна страна, защото отрязването на възможността за друго, различно от моето мнение, нашето, на групата мнението, е началото на цензура и донякъде агресия и капсуловане :( Кайли пусна за Скот Ритър и тарашенето на FBI, and the CIA ... dig it, dig it! Както и да е. Съм за опрощаване на наказанията на всички във форума. Не го изисквам, защото нямам право. В това число и на многоликия Янус, който навремето помогна на покойния вече Параграф да си възстанови акаунта. Критикуваме САЩ за неебаване и погазване на Първата поправка, нали? Ей го Скот Ритър, усещам, че ще му разкажат играта. Защо тук да не стане по-отворено за различни мнения, перспективи, убеждения, нагласи? Някой има ли идея кво става с Ловкия? Готин пич, е... понякога барутът гръмва и нещата се оцапват с течност, но ... не е само при него. И при мен го е имало, и при други участници тук, в СЕГА, в Монитор и т.н.
П.С. Нямам спомен Рекиджа да е псувал. Да - Фирмин, тук таме, но рядко. Оставете пустата лопатка. Няма да цитирам разни неща за камъните, но е същото. Бе ние си позволяваме да псуваме, но другите - не могат :(
ндааааа
точно заради такива манипулации и лъжи се сговниха нещата.
1. нито един не е БАННАТ. всеки си тръгна сам, веейки различни знамена - например настояваха за правото си да обиждат администраторите, а администраторите нямаха според тях право да им отговарят, и бяха длъжни да им търпят обидите и лъжите.
2. хванатите в доказани лъжи и манипулации - примерно фирмин етцетера - се опитаха да извъртят, че са наказани за инакомислие, при положение че - а) не бяха наказани б) така и не си признаха за лъжите, които спретнаха. примера с грубата лъжа, че аз съм бил бил казал нещоситем по повод скандала в народното събрание, който се опитваше да съчини един от псевдоневините псевдопострадали, и който така се оплете, че накрая всичко обърна на АДМИНИСТРАТОРИТЕ на въже
3. цялото стадо манипулатори, лъжци и комплексари нападнаха принца, и докараха нещата дотам, че безмалко да бъде закрит форума.
няма и капка шанс да се обърна към тези персони с призив да се довлекат тук и пак да осерат нещата. Няма нищо общо с уважаването на чуждото мнение и други подобни инсинуации. Има всичко общо с липсата на елементарната почтеност, и още по-категоричната им липсата на първите седем години възпитание.
и пак - НЯМА ЕДИН БАННАТ.
[единственото изключение е фона, за фашиска пропаганда и опита да мимикрира акаунта си като администраторски и да тормози уж от името на администрацията съфорумци.]
има изнесли се истерички, които с удоволствие тормозят останалите, но когато ги налазят тях надават вой МОЛЯДРУГАРКО ама той ме наплю след като го наритах....
та да повторя.
Всички са добре дошли.
Предишните простотии са в миналото. Няма шанс, когато някой се върне, да получава както преди само възпитани забележки и няма шанс повече да търпя агресивни комплексари да ми обясняват какъв съм, колко ми е интелекта, как трябва да им лижа подметките и да не се лепя по тях, и как трябва да си върша работата.
толкоз