Това мисля, че е за тук, затова му отговарям тук. Мислих, мислих и реших да не го оставям без отговор.
И друг път съм писал, че целта на завръщането ми тук беше да те накарам да се саморазобличиш (да, точно теб – каква чест, нали!)
Верно ли това ти беше целта в живота?
Подозирах че си клиничен инфантил, ама сега се триоумя между дебил, мазохист и естествен инфантил.
Докато има такива като тебе ще има и реагиращи като Джузепе да те наритва като помияр опитващ се да го препикае.
infans = дете. (Всеки има по нещо детско в себе си и това е прекрасно... и опасно. Ако не си го разбрал досега, време е да го разбереш.)
Ако видиш как някой непрекъснато предизвиква критикуващите Радев в коментарите на "Гласове" (когато бяха разрешени по време на кампанията) с грубото си и пренебрежително отношение, какво би направил? Би плюл и отминал, нали? Е, аз реших да реагирам и да накарам тук (защото там непрекъснато ми триеха коментарите) този грубиян да се саморазобличи. И го постигнах.
Какво всъщност целиш с това, което си написал? Да покажеш, че съм чуждо тяло в този форум и след години участие продължавам да бъда такъв? Знам го и без теб. Да ме изгониш оттук? Няма да ти доставя това удоволствие, ако наистина целиш това. Кое изобщо ти дава право да обиждаш непознати хора? Ами ако и аз започна като теб, къде ще му излезе краят? Защото това твоето не е другарска критика, а просто хули и обиди! Съжалявам – за разлика от теб, който се опитваш да ми поставиш диагноза, аз не мога да направя това за теб. Но това, че от памтивека си в този форум (т.е. си "старо куче"), не ти дава право да обиждаш новобранците (салагите), които имат "служба" тук само няколко години. Непрекъснатото ти иронизиране в коментарите сигурно е много интересно за тези, които успяват да разберат какво искаш да кажеш, но едва ли всички успяват. Това може би е някакъв елитарен подход, с който целиш да покажеш колко си интелигентен и оригинален, не знам. Опровергай ме, ако греша.
Изобщо не мога да те разбера що за птица си. Ако искаш, ми помогни. Опитай се да се самоопишеш. (Ама сериозно, без шегички.)
Както виждаш, нито веднъж не те обидих и не те нарекох какъв ли не. Постарай се и ти да се държиш така и всичко ще бъде наред.