Корнелия ми се струва, че има няколко огромни пропуска в действията и, които подсказват, че от тая трънка заек няма да изскочи, колкото и да им се иска на много хора. Все пак трябва да сме реалисти.
1. Страх от Козяк и отказ да коментира намесите им във вътрешните работи на страната.
2. Отказ да говори за мащабните престъпления на ГРОП, който нанасят непрекъснато многомилионни и милиардни щети за държавата и народа.
3. Отказ да защити отношенията с Русия, предвид курса който е поел ГРОП през последние година-две.
4. Отказ да разобличава престъпните, противозаконни действия на изпълнителната власт.
5. На изборите - отказ да разкрие и накаже продалите се представители на БСП в секционните комисии. Отказ да осигури защитници и наблюдатели на колкото се може повече възможни места.
Та всичко това показва, че тя действа в някакъв вид съглашателство с ГРОП и Козяк.
При условие, че ГРОП ежедневно и предоставят безброй материал с който може да работи, тя се прави на разсеяна и замазва очите на хората с дреболии. Вместо да събере всичко което се е случило в една книга за управлението на ГЕРБ където действията им да се анализират, да се покажат вредите които са нанесли на държавата, населението и икономиката, да покаже зависимостта им от Козяк и Брюкесл и как тези зависимости работят срещу нашите собствени интереси и че в крайна сметка от управлението на ГРОП за нас са възникнали само щети и загуби, а за тях и господарите им - придобивки и печалби. Да даде пример как в Европа подобни действия са немислими и наказуеми със закон, да не спира да се явява по медиите и да тръби денонощно за това, че в България мафията е на власт и това не може и не трябва да продължава повече.
Аз не гледам телевизия и не и следя изявите, но ми се струва, че от това което е нормално да се очаква от нея от разумните хора, тя не върши и 20% от това което е по възможностите и. Общо взето основния и проблем е борбата и с станишевците за властта в партията, а народа кучета го яли.