Ако фирмите не плащат такси на държавата, им се взема лиценза, нищо друго", каза още премиерът по време на заседание на Министерския съвет.
както винаги ББ забърква голяма каша, законопректът на В.Симеонов не е за фирмите неплащащи такси, а за всички дружества с лиценз за организиране на лотарийни игри
но, това го записваме в глупостите на Бойко и го оставяме настрана
има други пролбеми с този законопроект, изпод рехавите му мотиви прозира саморазправа
как примерно се случи ,че поректозаконът на Симеонов и проверката на фирмите на Божков от АДФИ са с една и съща дата - 16 януари 2020 год
тоест внасят проектозакон и веднага нанасят удар с проверка, да си опичат акъла, да спрат с говоренето за национализация, конституция и прочее граждански и стопански права
не ми пука за фирмите на Божков, хазартът не ме интересува никак, но този акт ме впечатли, затова специално влязох да проверя ,колко са фирмите с лиценз от БКХ - броят се на пръстите на едната ми ръка
проверих и колко са фирмите, които упражняват същата дейност с лицензи от други страни или без лиценз -стотици са!
защо тогава проектозаконът обхваща само лицензираните , вероятно от фискални цели?
но не, мотивите му включват и морални такива, като тази,че хазартът е вече бич за населението на републиката
като го национализират, по -малък бич ли става?
просто Божков е следващият посочен и каквато ще мутра да е, отстраняването му трябва да ни тревожи много!
щото овластените мутри загубиха всяка мярка