На този клон (част от един етнос) вече се качи ДПС, закъсняхте. Вашият клон вече е само един - някаква част от пенсионерското съсловие, но и той намалява много бързо. Естествено има и непенсионери, но само с надеждата за келепирец. Има все още и някакви идеалисти, но са почти незабележими.
Пенсионерите обаче, както ни учат класиците, не са прогресивната класа, която ще изкопае каквото трябва за капитализма.
Тва е постинг на държавен служител, не показващ носа си извън бюрото, освен докато обЕдва по два часа в близкото заведение. Такива като теб познавах достатъчно и никак не е странно, че хората, стига да им паднете, ще ви удавят в най-близката локва.
Препоръка - ако решиш да жертваш почивните си дни, си направи двудневна ескурзия в България. Като начало започни с най-близките дестинации. И никога, никога не казвай, че си на държавна копаня...последното ти го препоръчам от все сърце, въпреки че си струва да не съм толкова добронамерена. - може пък и да понаучиш нещо по трудния начин
п. п. Възможно е и да не съм права, но съм почти на 100 % убедена, че трудовият стаж на господин Калин е почти изцяло на държавни разноски..подобни умнотворения от човек, дори и година бачкал в полза на частника* са тотално невъзможни
* под частник разбирам да си намери работа в частна фирма, а не в "частна" по партийни препоръки, поминуваща покрай държавата