Заради тази претенциозна дама и глупостите 'и, заедно с напредващата дебилизация у таваг. Бонго Миклухо-Маклаев, доведоха до окончателното ми фризиране в потъващото газетно корабче Оттатък.
Не, че е от значение или че съжалявам. Ако ме е яд, то е на мене си заради глупостта да бъда верен на нещо, което отдавна го няма. особено когато какавидата излюпи плужек.
Колкото до някакви си привидяни фашисти, Магарини е сбъркала. Както страната, так и посоката на пръстето 'и. Това за момента са левите истерици, супер-дупер либерални нещастници с меченцата и военно-терористичната им организация АНТИФА. А отзаде тях са слугите на либерастката чума - режима на меркел&ко...
Писаницата на злобната тетка, най-малкото на снимката изглежда така, не си струва труда да се чете. Загуба на време. Но не до толкоз за не да се види докъде е закъсвацията Оттатък за "подходящи" материали отговарящи на сегашната "права" линия. Което обяснява защо там прибягват до такива съмнителни откъм качество, съдържание, достоверност и пр. и пр. други неща, автори...
Колкото до изпъчването на таваг. Бонга отдоли, каква била "наистина" атинската "демокрация" - как и жените, та даже и робите участвали едва ли не в "дебатите" на Агората, мога да го окачествя като поредната претенциозна, подбострастна негова глупост.
И да не забравя, надявам се все някой да донесе Оттатък, че все още съм готов да дам на култовата авторка 20лв. за да си направи по-добра, по-приятно изглеждаща снимка. Ако дамата се усмихне и остави комисарската сериозност без тужурка и нагана си в хинтергрунда, готова да стреля по противниците на Правата вяра, тя ще има къде-къде повече поклонници.