Горното мнение следва бъде "Благодаря, ще погледна!"
е, не, тази коректност ми иде малко в повече. благодарност не мога да изпитам, защото енгелсът не е направил нищо, за което да съм му признателен, напротив. това - съгласно дефиницията на 'благодарност', за нея - по-долу. факт е, че от него вместо исканата информация от 2-3 изречения съм получил нещо от 863 страници. купата сено и иглата в нея. между другото, конкретният брой страници може да наведе някого на мисълта, че все пак съм посетил връзката му, и чак впоследствие съм я намерил за каквото съм я намерил.
не мога да не отбележа, че от вчера насам има някаква отчетлива тенденция да се неглижира предоставянето на сбита, прецизна, навременна, точна, структурирана, конкретна информация. ако на някой прилагателните са му много - да задрасква по избор. ти тук считаш, че предоставяне на няколко хиляди пъти повече от необходимото не само е достатъчно, но трябва да съм и благодарен за оказаната ми чест. ярослав пък е на мнение, че нищо не трябва да се предоставя, щото в нета има сичко и секи може да си го намери. коле и той е някъде там.
благодарност - не, щото няма за какво да съм му благодарен, следователно ако напиша нещо такова, ще бъде лъжа или най-малкото лицемерие. и двете са ми чужди.
от друга страна, чел съм доста за силата на благословията, с някои неща съм съгласен, с други - не. но вместо благодарност е далеч по-уместно: енгелсе,
та така. дефиницията на 'благодарност' може да бъде намерена из българския нет, също и материали за силата на благословията. това - спрямо дефинираните от ной мащаби касателно конкретността на поискана и предоставена информация. и съгласно мнението по-горе ной трябва да ми е благодарна за ценната отпратка.
между другото, ной, защо намери за нужно да го ограничиш точно този до два абзаца? що не го остави да си плющи чаршафите, нали всички следва да сме му благодарни