https://www.unihosp.com/?menu=about-usЩях да отворя отделна тема - кой как слуша новини по нац. медии, ама ше минем и без такава.
Начи, пъчат се разни министри, управители на болници, видни, не толкова видни, по малко видни и обикновени герберасчета, как лавинообразно расте броят на желаещите да се ваксинират.
/Тук му е мястото да отворя ена скоба и да си кажа за пореден път - аз не отричам, нито бързам, а изчаквам да видя опитните свинчета и т.н., но не вярвам в чипиране, конспиративни теории и т.н. просто се стремя да бъда внимателен и да разсъждавам доколкото ми се отдава. Тва отклонение е както за тук присъстващите, така и за четящите ни пидалчета - нещо, което за н-ти път се убедих, че правят. Нека не ги пропускаме, все пак и те са ...абе Господни създания! Да им помагаме, колкото можем./
Та за лавинообразно растящият брой медици - репортерка по БТВ с апломб говори, че 200 медици са пожелали от там да се имунизират. И с още по голям апломб съобщава, че това са 90% от състава /тук не са и сложили точката на калинката и тя съобщава!/ на ...Ковид отделенията в болницата.
Ясно!
Ноо процент, ноо нещу!
Следват малко проверки из гугъля и понеже е следколедно и ракиено време, по линка горе преценявам, че това са около 20% от медиците /всичко - лекари, сестри, санитари, администрация.../ от добре известната болница !
Нататък коментарите са за вас.
Аз информирам само за внимателно прослушване на т.н. "новини" от масмедиите у нас.