Много наука, много нещу!
И все към мрене насочена. Ми то и тъй и тъй ако ше се мре, дали пък няма да започне да се намери някой /някои/, които ще предпочетат те да са поне втори. Първо - да батисат "науката" заедно с "научените".
Имаше един дето като чуеше за култура и се фащал за...да не стане същото и с "науката"?
Колко милиарда са се изсипали, колко удобен бил момента - ОК, ама и на учените им се живее и на тия дето дърпат конците и на тях, а аз все още вярвам, че последните ако разбраха нещо от короната, то е, че няма защитени.
Както може би са си мислели.
И че бая време /десетки години може би/ ще минат, докато се решат да си играят с тази играчка - генетиката.
С ядрения апокалипсис е било доста по лесно, въобще където има математика, там е сравнително ясно, ами тук?
Мислите ли, че сме прочели дори първата страница от първия том от многотомника на генетиката?
Дали и тези, дето много им се иска да владеят света не го знаят?
Не знам, не съм специалист, далечна ми е тази материя, но този песимизъм нещо ми се види нездрав.
Че то пълзящото бебе, дето няма уж никакво чувство за самосъхранение като приближи нагорещената фурна на печката и не посяга към нея, а човечеството толкова да е оскотяло, че да е станало бетер стадо овце - не, не ми се вярва.