теа статистически данни са притеснителни, но ф страните, където сериозно ги събират и анализират, по принцип има силно завишаване на депресивните състояния и разните други психични болешки още одпреди ковида. Логично е епидемията със наложената десоциализация и нарушаването на личната рутина да задълбочава теа ралти. Башка страничнити ифекти од некои медикаменти.
Фпонеделник федин фургон фдвора на 2-ра гратска срещу 100лв на ръка ми одкриха едностранна бактериална постковидна пневмония и одкривателят ми написа съответна рецепта, съдържаща некъф брутален антибиотик(Азакс) и още по-брутален кортикоид - Дексаметазон.
Дексаметазонът е 6 пъти по-мощен од преднизона, с който доктор Хаус вадеше разни хора од гроба. Един од ноото странични ефекти на Дексаметазона са депресивните мисли и разни други психични тесли. Сега, аз неам такива симптоми, но флистофката хората са написали, че тва се случва с 1 на хиляда. Тоест статистиката ги лови и те ти го допълнителното завишаване на депресиите, непредизвикано од обективно съществуващи социалноикономически фактори.