за Грипот дека веке го нема
Има си го, аз съм болна в момента от него. Правих си антигенен тест - отрицателен. Разправят, че е пламнало тук от ринофарингит. Сополи, гърло, кашлица. Помня как у нас не искаха да направят тест за бактерии на щерката, като имаше вирусна пневмония и беше още малка. Сменяха антибиотици, докато уцелят на евтиния и най-древния, та се оправи детето. Тук докторката извади няколко шишенца, взе ми намазка от гърлото на място и след минута постанови, че нямам бактериална инфекция, вирус е. Другото как да е, ама май ме е ударило в ушите, та ми се вие свят и лежа.
Позната с леки симптоми, отрицателен тест, докторът ѝ казал, че независимо отрицателния е с ковид. В Испания приятелка се влачи две седмици, два теста и двата отрицателни, не била ковид, друг вирус бил.
Ама я да ви кажа, принц Филип бил се споминал, а помня, че тия дни четох, бил се ваксинирал. Четох назад във времето за разни величия дни след ваксината си заминават, а гръмко оповестяват как са се ваксинирали и как не боляло. Наш Коритаров и той така.
Рекиджа го оставете, той е ваксиниран и до дупка ще твърди, че ваксините са не само безопасни, но и полезни. До коя дупка е неизвестно.