Абсолютно същото е и с ковид. Парасетамол и да си стоиш вкъщи.
Пробвах. Не стана. Влоших се.
Ко прайм сетне спорет теП?
Квото правиш след всеки един лош вирус. Примерно, 2017 грип е отнесъл също бая хора, тогава какво си правил?
Ми нищо, щото не ме е хванал, ако беше - щях да споделя.
Апропо - правих и това, което ме съветваш, а и което ме съветваха лекари - не помогна.
Да чакам да ме отнесе нещо, че да решавам тогава ли?
Знаеш ли Кайли, при животните бъдещата опасност се диагностицира чрез инстинкта, при хората уж не е съвсем така.
Уж Божем се смятам за човек и се опитвам да си правя изводи не само от прочетено, но и от преживяно на собствен задник.
Споделих го даже и тук - не, че да съм се тръшнал, но си е неприятно, твърде неприятно преживяване и малко от малко си промених мнението.
Преди смятах да изчакам докато повечето се ваксинират, а и още, че да им видя резултата, сега вече не съм толкова сигурен.
И всичко това не от четене на статистики и мнения по интернет.Говорих си след изписването и с шефа на клиниката - много ерудиран човек, подложил се сам на получаване на естествен имунитет и то с мнооого, ама мнооого разбиране по въпроса. Разбрах не повече от половината от това, което обясняваше.
Нито той, нито повечето от работещите лекари в клиниката не бяха имунизирани /или не говореха за това/, но и нито един не спомена отрицание към имунизациите. Имаше такива към организация, тип ваксини и др. такива, но не и изобщо към имунизациите!
Е, на кого да вярвам - на приказки на теоретици или на практици?