Като произлизащ от "Маалата" съм свикнал да вярвам уж на белите хора. Но точно тези бели хора са се отличавали и се отличават с ненадмината гнусност, варварство, цинизъм - може да допълните с каквото искате, все ще е верно - към Маалата ни. Отделно как те организираха двете световни кървави бани, сега чегъртат по третата, доказаха се като откриватели и внедрители не на една епидемия, нови болести и вариации - а сега, с "пандемия" в техен стил. Водещо начало в "цивилизацията" им са ПАРИ и ВЛАСТ, НАСИЛИЕ и ТРУПОВЕ. И точно тези, обосновано смятани за организатори, изпълнители и разпространили заразата (не само тази), са се изтъпанили с индиректна, уж завоалирана и даже - директна принуда, да са ни ... ваксинирали!
Не им вярвам, познавам ги отлично, знам ги, че гонят съвсем други цели. Да си натъпчат гушките, та чак до анусите с пари не е единственият им стимул и цел. Погледнете в злокачественият им Тумор зад локвата и не само, какви ги вършат и същевременно пък ми изпадайте в умиление по "ваксините" им! Особено тези, ГМО-та.
И когато като всяка епидемия и тази трябва да затихва вече, извън масивните фалшификации с броя на жертвите (не само от самият бацил), пак се продължава с грачене за нови, страшни вълни! Как да не им повярваш - ще пуснат модифицирани, нови варианти. И тогава тежко им на повярвалите в тяхната "почтеност" - те ще са първите масово отнесени към светлото бъдеще!
Така, че припкайте да се боцкате, аз вече минах заболяването. Пък и да пукна - все ми е едно - не е голяма радост да живееш в свят като този или конкретно, въобще някъде - тук или другаде! Може даже умрелите до сега да са изкарали късмет - никой не знае с какво може още да ни дарят вашите идоли - САЩисаните паразити!