Братя и сестри,
Когато преди 25 + години се махнах от БГ си казах: "Край на тъпанарите". Думи на главният герой от "Път към висшето общество" - Room at the Top.
Сега като вляза в тази тема, не мога да се отърва от чувството, че пак съм всред тях.
Проглушихте ми ушите с това "информирано съгласие" за ваксинациите. Хора които не са влизали в американска болница. Ако влезеш в американска болница за някаква операция или процедура, задължително подписваш маса документи, че в крайна сметка
всичко е на твоя отговорност. Заради т. н. "malpractice". Заради който докторите и зъболекарите плащат яки застраховки (което в крайна сметка вдига цената на медицинските "услуги". На медицинските застраховки които всеки плаща.). BTW Така е и в Германия.
Това "информирано съгласие" не освобождава никой от съдебна отговорност ако те увредят. Вярно е, че трябва да се доказва в съд, но при всеки случай на "malpractice", има съд и трябва да се доказва.
Нещо друго: Това, че фармацевтични гиганти правят милиарди, няма НИКАКВА пряка връзка с това дали ваксините вършат работа или не вършат. Това е "Different sport, even Different Ball Park". Има финансисти които играят на финансова борса, има и биолози които са в лаболаториите.
Да, и хора които вярват в извънземни, вярват в кемптрейлс, същите вярват, че някой Bill G. иска "да ги набоцка" и да им вкара чип (или нещо друго). Вие от тях ли сте?
Вземете се в ръце! Никой не е толкова важен. Никой не е вечен. Умира се от болестта, не от ваксина. Понякога се умира без особена причина. Нещо в теб казва "цък" и близките са безутешни. Предполага се.
хайде пак Джони Кеш.
https://www.youtube.com/watch?v=eJlN9jdQFSc"You can run on for a long time, soonеr or later God's gonna cut you down"
PS Един пример: 2019 година есента се ваксинирах срещу грип, "extra strength" ваксина (каквото и да значи това). 2020 февруари един месец бях болен -кашлица и понякога от кашлица се задушавах. Не можех да си поема дъх. Тогава за болестта в Ухан се чу, но ме делеше океан и континент от там. Най-вероятно беше грип.
Държах ли отговорни фармацевтичните компании за това, че не познаха щама? Не! Сега защо ще е друго?