другите ваксинирани от форума могат ли да кажат същото с ръка на сърцето?
Мога. Така е, никого не съм заразил. И е НЕИЗВЕСТНО КОЙ, КОГА, КЪДЕ мен ме е заразил. Но не питам както врекиджа - така е трябвало.
Апропо, веднъж вече попитах: - защо не си направите кръжочна тема за ВАС самите - Ваксърите на политическа основа, нейде из форума тук?
- А ходите да се изтропвате ката ден миризливи, уж легални спрямо правилата, ПРОВОКАЦИИ и те се размазват часове и страници наред? Не спряха тоталните празнословия на "уж" неразбрани пасажи, с искания за пояснения, с тъпи спорове. С фарисействане наволя... Оня Ярослав ли бе, беше шампион по "не разбрал", след него говорещият хладилни с някакви странни цитати - ни в клин, ни в ръкав. Да не говорим за ирокеза и още два други чешити...
Ами живейте бе, радвайте си, 'земете си зелените печати и пътувайте, какво сте се завряли всред миязмите на "анти-ваксърите" (обявени от вас и нахално повтаряно). И да, такива като ВАС едномишленици със световните Паразити ще подкарате инакомислещите и в KZ-ти в следващите месец, два. Това е със сигурност - помнете ми думите... Тогава сигурно ще патаксате.
Но и вашият ред е за предричане! - Когато сегашната "света" Инквизиция се разбеснее както трябва, а тя сега е на път и го прави открито, няма сухо-мокро дърво! Всички отиват на кладата. Опит и тренировка ТЕ имат през столетията, та и до сега!
А вие се правете на не разбрали, на невинни младенци подтичкващи след Свинепасите!