Нямам много информация.
За превключването - сутрин и вечер точно в 10 и 17 часа токът спира за секунди и се включва отново. Всеки ден.
Не бих обърнала внимание, ако хората не коментираха.
Относно сметките - всеки се оплаква от високи сметки, но това нищо не значи за мен. Как да прецениш? Идва ти бележката - плащаш.
Аз съм от три месеца в България, и не мога да преценя.
„Първо, очевидно някои е направил проучване, установил е подходящи климатични особености във Вашето село и е решил да инвестира във фотоволтаици.„
По скоро проучването е че „подходящите климатични„условия са на общинско ниво.
Бях писала, че съседка на дворно място, което притежавам е извадила фалшив натурален акт на свое име за него, и го е продала на някаква фирма „Уърлуинд„ ЕООД със седалище във Варна, а тя от своя страна го продава на ирма за фотоволтаици.
Когато отидох във кметството и общината да питам как и по какъв начин е изваден фалшив натурален акт, ми отговориха и на двете места да не търся, тъй като фирмата вече строи на парцела, и поставяла панелите.
Копието от фалшивият натурален акт, който получих от Агенцията по вписванията, показва, че е изваден изцяло със съдействието на кметството и общината. Първо местото е записано в кметската книга за вписвания на промени на собствеността, отворена 91ва година на името на друго лице, и с тази декларация се вади скица и натурален акт. Т.е. обратната процедура. Първо трябва да се извади натурален акт, а после да се впише в книгата.
От тук дойде и моят интерес към фотоволтаиците, и посредниците им.
И може би ще трябва да се обърна към полицията
Кх, кх! Искрено благодаря за момето!