Но и компанията,
Аз слагам компанията на първо място, с добра компания, всичко останало се изтърпява, дори и брифинг на ГРОП по ТВ. Малко става като на мач, га любимият отбор изпусне дуспа, мъ карай!
Следва качеството, със своите си параметри - аромат, вкус, цвят, /тва водкаджиите да го прескочат/, мекота, бистрота.
Мезе - досега съм приказвал с англо, испано, италиано, френско, руско, немско...говорящи, но специална дума като "мезе" не съм открил. Може пък на такива дървета да съм попадал - помагайте, ако знаете.
А мезето е на призовата стълбица при пиенето.
Стъкларията - на четвърто място, но също много важно. Абе някой пил ли е до сега 12 г. уиски в пластмасова чашка за кафе?
Няма да се изхвърляме, но на "Бохемия" продуктите фсе още важат. Гладък кристал разбира се!
ИТ.Н.
Другите подробности - сетне.