За каруцарско напиване, или накратко - напоркване, тук мисля, че не говорим, а ако има такива забежки, хайде да ги избягваме.
Тук под пиене, аз поне, разбирам усещанията дето са вълнували Лилиън, която споделяше тук за парфюмите си и от какви аромати са композирани.Няма да и забравя "розовият пипер". И че не е издържала и свърнала в една странична уличка да си напръска малко след покупката.
Също и при алкохола - опитвам се, но не разбирам пиячите, които изпитват удоволствие само или основно от замайването. Те, според мен или не подбират алкохола или са предимно водкаджии - там аромати и вкусове няма. А като така - какво го е еня някой, който иска да се напорка - с какво ще е?
Ми и тройной върши работа, що им се подиграват - не знам!
Купуваш, влизаш в някой заден двор и - докъдето я докараш.
Друго си е да усетиш дъха на това, от което е направено питието или поне това, с което е наложено. И колкото по лек и едва доловим е аромата - толкова по голямо е удоволствието.
За вкусовите качества да не говорим - там си е цяла симфония!
По същият начин не разбирам любителите на чалга, не разбирам модернистичните цапаници, не разбирам слушането на кръчмарска музика и лафмуабети, отдавна престанах да разбирам запалянковците, гледащи къфто им падни спорт или дори да е любимият им футбол - изпълненията на куци коне по терена, само и само да са в раздаванията.
ОК, това са ми разбиранията.