Два варианта.
Единият - снимките мутрата, или по точно мутрафончетата са ги инициирали, като са заложили капанче - примерно еврата са фалшиви, което сериозна лаборатория би открила, ерто всичко е постановка, ерго и записа на гласа от предната изгъзица е фейк, или поне ще мине такъв покрай доказания фейк за снимките.
Възможно е, но е доста тънко за мозъци на еднокнижници.
Втори - такива снимки и записи може да направи само охранител. Вътрешен човек. Наднича Цецццоооу зад това.
Изключвам третия възможен - вътрешен човек със събудена съвест. В ГРОБ такава трева "съвест" не вирее.
Не ме интересува какво следва от страна на ГРОБ - вече видях една пресконференция - наглост, гьонсуратлък, тъпота и гъзолизане, т.е.нищо ново.
Така и ще продължи.
Интересува ме какво ще направи опозицията, а то може да е доста - напр. дава се записа на авторитетна евролаборатория за експертиза - бих ги посъветвал да е в Бавария.
И изнасят сетне резултата, независимо какъв е-ако е истински, реакцията е ясна, ако е фейк - пак файда - изчиства се името на БГ и се иска оставката на Гешефтатурния, който се усукваше като мокра връв за проверка на записа.
Ако не го направят - независимо те самите или чрез Йончева - бем ти опозицията!
Тук само с приказки и декларации не може да се мине.
п.с.Ако тук наднича членуващ в БСП и случайно ми прочете поста, може, ако има жеание да предаде, че това е последната им възможност за оцеляване - да предизвикат международен отзвук, ако са в състояние разбира се. Въпросът е с повишена трудност - трябва да изхвърлят и фъшкиите от т.н. вътрешна опозиция, полегнала на мутрите, а тя, т.н. вътрешна опозиция се води от...председател на ПЕС.
Еми- трудно е но на ястребинчетата им е било още по трудно, нали?
И на Гео Милав. И на Вапцаров. И на Смирненски.И на Ботев. И на Левски. Затова и са останали в историята.