аменеменема, по добре чети с разбиране това което съм писал и няма да ти се налага да ми приписваш неща които никога даже и не съм си ги помислял.
Но така и така като си попитал да ти отговоря или по-скоро да се поясня, защото виждам има неразбиране по въпроса.
Наистина ли смяташ, че Божков е някакъв самостоятелен играч в политиката у нас?
При условие, че все още разполага с финансите си и връзките си е играч. Ако един милиардер който е в игрите вече 30 години не е играч, то кого тогава можем да наречем такъв? Дай пример ако можеш в тази посока или изложи твоята дефиниция за играч.
Сигурен ли си, че публикуваните записи на Божков как манипулирал протестите, са истински?
Божков не е манипулирал протестите. Човека просто се радваше на възможностите които предлагат социалните мрежи за организиране на събития и съответно на реакцията на хората на информацията която постъпва от медиите. Публикуването на информация на сайта на Фрог за събития, за изтекли компромати, за мнения на различни лица за това коеот става не е манипулация, а редовна дейност по воденето на информационно аналитичен портал който се следи от определн кръг хора. За организирана манипулация е трудно да се говори, защото тя първо трябва конкретно да се посочи, аз такава не съм видял. Общо взето това което излиза от Божков си е напълно вярно, сега защо той го пуска, в какъв ред и по кое време и отделен въпрос.
Наистина ли смяташ, че като разрешиш на САЩ да си построят поредната база тук, после може да им кажеш „абе знаете ли кво, я сега махнете я“?
Аз не бих разрешил на САЩ да сроят бази. Една база както е дадена, така може да бъде взета, въпрос на това колко е умен народа и колко са здрави политиците. В момента нещата отиват на там, че дори и да има избори, новите управляващи няма да откажат каквото им поискат от Козяк, защото са продажни и защото нашите, а още повече руските интереси изобщо не ги интересуват.
Наистина ли смяташ, че бъдещото управление у нас зависи от борбите на разни партии и кой с кого ще се накоалирвал, а не от САЩ?
До момента всички партии които са на власт са пряко, напълно или с много голяма зависимост от Козяк. Може би само БСП до известна степен е някакво изключние. Ако трябва да си спомним преди време точно БСП - предателите Станишев и Калфин, вкара военните бази на САЩ у нас. При положение, че най-проруската партия у нас се навежда на Козяк какво можем да искам от останалите.
В същото време ако са налице честни политици като Виденов, които не са компоментирани с документираните им престъпления, нищо не пречи нещата да се обърнат. Помним Русия как беше затънала с Горбачов и Елцин, после от нищото дойде Путин и нещата се промениха.
И т.н., направо ми е неудобно от толкова наивност от твоя страна.
Къде точно видя наивност? В историята нещата след време се обръщат, както едни дават бази, така други ще ги вземат, всичко е върпос на време и на желание от страна на народа.