Щото посегнали на "Метрото Му".
Това, с "посягането на метрото", беше простотия от най-долна проба!!! Как можеш да оставиш под земята хора без осветление – а най-вероятно и в някакъв тунел! – без да знаят какво става изобщо?!!
Има хора със слаби нерви,
но най-лошото от всичко е КЛАУСТРОФОБИЯТА, при която ти спира дъхът!!! Спокойно можеш да гушнеш букетчето, и то само за 1-2 минути ...
:t3741: Кога, къде и КАК разбрах, че имам клаустрофобия :D, която е нещо ужасно!!!
Преди години с моя приятелка отидохме при брат ми в Ахтопол, който като студент по медицина се беше цанил „лекар” на летен лагер на леководолази.
Бяхме пътували с влак цяла нощ и не бяхме спали, поради което брат ми ни настани в неговата скромна каюта – доста тясно помещение с две койки една над друга и стръмна стълбичка с перила, чрез която се излизаше на палубата обратно през люка. Настанихме се, аз – на горната койка, и бързо заспахме.
По едно време се събудих, а от полюляването на корабчето разбрах, че сме вече в открито море.
Вътре беше тъмно като в рог. Понечих да пусна осветлението, но не се получи. При което дъхът ми спря – буквално!!!Прекатурих се през перилата на койката, опипом стигнах до стълбата, но люкът беше затворен – в момента миели палубата!!! Вече едва дишах, но започнах да тропам и викам панически. А в момента, в който отвориха люка, изскочих като тапа от каютата пред очите на всички момчета на палубата –
само по тениска! – за да мога да си поема дъх. ;D
И диагнозата ми бе поставена от „доктора” веднага – вродена КЛАУСТРОФОБИЯ!!!