Фуу, ногу интрес, ногу нещо бря!
Я да питам Пешу и докато му чакам оДговора /ако благоволи де/ ще коментирам.
Ако Нинова сложи опозиционер(и) на високи постове, ще предизвика силна реакция от разочарование у фанатиците, затова не вярвам да го направи преди изборите.
Кои са "фанатиците" Пешо?
Дай пример, може дори и мен да посочиш, ако съм подходящ и нямаш нещо по добро - никкви проблеми.За да съм адекватен при оДговора де.
Ся следва дългичък пост.
Никой, ама никой и не си представя, че ще е лесно, щото:
Първо, тиквите се канят да си изкарат мандата - явно са преценили /направили са им анализ/ , че загубите от запъването като магаре на мост носи по малки загуби отколкото възможностите за манипулацийки по време на избори направени от тях.
И са прави. Съветниците им де, те самите са си ноторно проЗти и сами не могат да стигнат до такъв избор.
И въобще не е най страшното, че те ще правят изборите и съответно фалшификациите - тук съм съгласен с горецитирания Овчаров, че този път и това няма да им стигне.Ще им трябва нещо по друго. И то е
Второто - ще използват времето брутално да раздават паре като от дисагите на бащинията им, а след тях, ако стане така - ако ще и потоп.Добре известен принцип. Щеоставят след себе си пустиня!
Трето, пак с пари и дискредитиране ще се справят с такива като Ристю - той още от сега започна да поддава - с ГРОБ не можело, ама само ако Борисов е там!
Басимаата - че то още от сега мутрата подаде анонса, че можело и да се оттегли...Той ли бе? Той ли бе калинки батюви? Че ако Той се оттегли дори и в сянка, ще го изръфат неговите примитиви! Но ще опита, пък що да не се вържат Ристь
овците ? Да не би да не са го правили?
Питах "оттатък" няколко пъти Симплицисима, тя ако е сигурна фъф Ристю, дали е сигурна фъф женералчето Атанасофф?А те са една формация.
Дали формацията на женералчето, които са ф коалиционни оДношения с Ристювата дузина почитатели ще се дърпат оД коалиране с гербавите след изборите?
Дали ще им пука да бият шута на доскорошните си аверчета в името на вимето? Че те са го правили вече и изглеждат доволни...
Питах, питах и се изсулване получих. Се едно че фирминчето бе срещу мен.
Та - тези са непредсказуеми, показаха извеснто коопериране при изборите на кмет на София, но дали няма да ги купи мутрата BTW?
Сетне - там се състезаваше Мая, все пак имаше разлика, а сега?
И така, да обобщим - не е ясно "Демократична България" накъде ще завие, не веднъж са вземали виража, колко му е и сега?
Остава чалгаря.
Тъъъъмна дупка чалгарска. А и всякакво взаимодействие с чалгари е нож с три-четири остриета - едното може и да ти е полезно, другите са против теб.
ДПС - нивгаш! Вече нивгаш! Просто съсела вече е аут!
И така, тежка е задачката пред БСП и Нинова!
Ся ще се върна малко назад и ще си призная един грях. Два всъщност - га Станищовото се сбра с цара и ДПС.
Единият - още тогава ми идеше да утепам, ако ми падне, поне едната бройка.Дуан охраняван строго, царот също...
Вторият - дълго време след това кълнях станищовото, въпреки, че този период на тройната се оказа най продуктивен за БГ в годините на т.н. "демокрация".
Ся съм разколебан малко.
Може да излезе така, че БСП да се коалира с чалгари!
Този път няма да прибързвам в оценките. Ми при тъпаци като мутрите...кво толкоз им е на чалгарите...абе не знам!
Ако и Мая се промъкне ще е по лесно, ако не - дупце да и е яко на Нинова!
Тва е оД мен като прогноза, но всичко това, ако се натирят герговчета, върнат обратно Първанчовци /може и без самия Първанов, Калфин е стойностен човек и винаги може да се изиграе пиеската за заблудените овце/
Абе въобще без пиески няма да мине, няма как тази герберска чума, владяла ни десетилетие, да се отървем от нея лесно и съвсем почтено!
Ше трябва и малко кютек и малко пиески.
Абе кво да ви обяснявам - като превенето на първия милион.
Насетне било по-лесно и почти почтено.
Моля се само за едно - в момента на изборите да няма гъбари. То аслъ март-април...мъ по магазините има пък.