Една истинска изненада за мен –
председателят на ПП „Възраждане” – Костадин Костадинов – доктор по етнография, на която партия и вожд досега не бях обръщала никакво внимание. Но тази сутрин в предаването на БНТ с Георги Любенов ми станаха доста интересни, въпреки че гус’инът говореше толкоз бързо, че ми беше почти невъзможно да си водя записки …
Anyway, voilà!• ИТН е първа политическа партия и у нас, а не само в чужбина.
• Слави да върне мандата, за да се проведат нови избори – например през юли! – но организирани от друга администрация, а не от тази на ГЕРБ-ерите.
• Защото при избирателна активност от над 60-70% манипулациите се минимизират;
• Гласуването да бъде само машинно, за да се избегнат саботажи от рода на този с „дефектните машини” във Велико Търново. А и вотът само с машини ще бъде по-евтин!
• ПП „Възраждане” е създадена през 2014 г. На евентуални следващи избори, ние ще консолидираме патриотичния вот, тъй като ВМРО вече се продаде на ГЕРБ.
• А новият патриотичен вот ще включва патриоти, родолюбци и националисти – можете да ги наричате, както желаете …
• „Възраждане” беше против влизането на България в Евро-зоната.
• А тъй като
България намалява със 100,000 души годишно, вероятно и нашите учебници по история би трябвало да се пренапишат …
За т.нар. "патриотичен вот", от който аз съм толкоз далеч, сигурно човекът е праФ. Затова се зареждаме да чакаме ...