Най съм доволен, че ще се заздрави братската дружба между българския и испански народ.
Бедната българска девойка ще приласкае некой хидалго и ще си имаме българчета с испански произход. При новият кръг на "Велики географски открития" ще имаме представител, да забие кол на "новите земи". А може и да освободим скалата Гибралтар. Тя не иска, но кой я пита.
PS Чета новините за испанските летци и виждам, че сме имали адмирал. Не аз де! България. Проверих в чичко Google (Господ здраве да му дава) един самолетоносач с 5000 персонал в US Navy се командва от "Captain". Което е равностойно на полковник. Седми Флот на САЩ,(най-големият) (паркирал в Япония, Yokosuka) имал 70 кораба и 300 самолета, самолетоносач и подводници, командир му бил със чин Vice Admiral. Над 40000 персонал.
Бях готов да се възмутя но се сетих, че един пожарникар, той и чирак на лични бандити го произведоха в генерал-лейтенант и ми стана смешно. Прескочил е от лейтенант до генерал-лейтенант. Защо този генерал-лейтенант не си припознае детенцето в Барцелона? Нали е актуална новина? Не боли, а е достойно. Да види Терминатора! Призна си греха, триха му сол на главата, имаше "marriage counseling", но всичко накрая се нареди много добре.
(bardzo dobrze)
*Бива ли така да го тормозят този човечец (генерал-лейтенанта)? Ще му докарат "кръвно" или скъсан менискус.
БГ стана южно-американска държава без банани, но с фуражки от по 5 галона.
* Един друг Captain ще се съгласи, че много ми се отдават езици. Докато ги почна.