С теб поне може да се говори, че и спори Буратино, кажи ся -
БСП прави изцяло рационална кампания, с послания за социална политика, за младите, пенсии, доходи, с конкретни програми. Очевидно на политическата нива тия семена не поникват в момента. Не знам какво искат българските избиратели точно вече – казвам ви го като политолог, от 20 години и повече се занимавам с това, не ги знам какво искат.
Нещо от това ли не ти харесва?
Ако не - кое е другото, ако да - веднага питам.
От 6 г. от БСП /и само от БСП/ се пънат за цитираното -
с послания за социална политика, за младите, пенсии, доходи, с конкретни програми
.
Майната им на детските градини, помощите за майките с деца - да кажат по въпроса ебящите, дали нещо им е помогнало това, което по настояване на БСП и с кривене на фейсовете се съгласиха и ПП и ИТН и ДъсъйБе.
Аз - само за това, от което разбирам - пенсиите.
В крайна сметка с каински усилия, успяха да убедят, донякъде, останалите си "партнери" да приемат индексирането на старите пенсии.
Нищо че пак не можаха да го направят както трябва, след съпротивата на - цитирам поименно Хасан Адемов, Каримански, Кокорчо и мълчаливото им подпиране от дъйбъбългарите.
В крайна сметка около 730 000 сенилни парчета в мамковината получиха актуализация за октомври т.г.
Гледаш ли числото?
Дали около половината от тези парчета ако бяха казали поне едно "благодаря", резултата на БСП би бил такъв, какъвто е?
Не коментирам нататък, но лафа на Методиев -
Не знам какво искат българските избиратели точно вече
, аз бих отговорил на мисирката по малко по друг начин - "като не знаете кво искате - мрете бе"!
Не съм толкова лош човек, ама пък като мноооо им се иска на некои - има си лаф, на човек гълъвътъ му счупвам, ама хатъра - нивгаш!
п.с. и това е само едно мааалко паченце, само един клипс от мозайката, що сме на това дередже.
Не ми се коментира повече.