0 Потребители и 143 Гости преглежда(т) тази тема.
Ако приемем, че в резултат на изцепката на Карадайъ, т.н. патриоти влезнат в Парламента, това добре ли е, зле ли?Теоритично те ще придърпат гласове от Мутрата и от Чалгаджията. Значи не е толкова зле работата.
Кое е по-добро за вашата партия?
Помни ги. Лимонадата беше по 2 ст., а аз обичах мента с лимонада. Арменката на ъгъла на Богориди и Антим I наливаше и за вкъщи.
Като чаве съм продавал тея сиропчета, наште едно лято в Ахтопол се фърлиха в тая авантюра, наеха от общината павилион за плажни стоки и лимонади.Моята смяна беше от 4 до 6 следобед, когато плажуващите са прибираха от плажа, ставаше бесна опашка, щото лафката беше на стратегическо место, на уличката от плажа към града, направо без ръце оставах, но пък всеки ден имах гарантиран надник от цели ДВА лева, които прахосничеки харчех на стрелбището долу до кея в преследване на мечтата си него лято - мощен прожектор с пет батерии, лъскаво и тежко съкровище, Made in DDR, единственото на юг от Бургас.Ееех, спомени от едно отминало време... :t23145:
Варянт А:Флизат представители на партии, за които са гласували общо 80% и които си разпределят останалите 20% помежду си. Патреотите не флизат, бсп има 12% от гласовете и 15% от депутатите, тоест 36 души.Варянт Б:Флизат представители на партии, за които са гласували общо 85% и които си разпределят останалите 15% помежду си.Патреотите флизат с 5%, бсп има 12% от гласовете и, фслучая, 14% от депутатите, тоест 34 души.Кое е по-добро за вашата партия?
2 кинта стигаха за 10 или за 20 стрелби?По мое време май за 10, ма аз съм доста по-млат
Имаше и по 5 стинки, поне аз като бачках при леля на стрелбището бяха по толкова, ама преди 40 лета в Созопол.
Абе хубаво място е, много хубаво, но много далече.
Хубаво е именно щото е ноо далече и повечето хора не могат да си позволят да отидат там и да бастисат фсичко.
да поработиш на стрелбище точно преди казармата е добра идея
Освен ако не си областен управител на Варна при Костов, рекидж
Оддруга страна, ако помниш арменските сиропаджийници - никога не съм имал проблем, че просто заплакваха чашките от предния клиент, преди да сипят съответния аромат за 4 стинки бройката, или "букет" - 5 аромата за 20 стинки.Сипмли примерно няма как да не ги помни тия неща...
Аз сиропа го помня по 2 стотинки,
трийсе стинки за дъвка би-бип
Пък и Бургас винаги е бил най-скъпото място за живеене.
но от пиф нямах пълна колекция сфудболисти за световното фиспания...
нз що се сещам за оказионните магазини за дрехи и тенхика, тва втората половина на 80тях.
марфа.Контрабандата е друго
Ма ти наистина си манечък щом 1982 още си събирал картинки от дъвки.
относно "редовността" на Държавата и регулациите и има специфично мнение
институционализиран рекет?
Ю. Африка и Нова Зеландия са сред най-красивите страни в света.
и северен Виетнам. Като се пенсионирам , ако доживея, ще отида за месец в Залива на Дракона
става- магнитче за хладилник срещу бахур.Е това е стимул да прецакаш Държавата и да доживееш до пенция
Но най-красива е Италия!
Още един, дето не е стъпвал фпортокалия, ма много знае...
Държавицата ни е нефелна и ако трябва да се избира между Анадола и Вашингтон...
Северна Корея също била много красива, но по-добре да и се любуваш отдалече..
Италия е по-красива като ландшафт, Испания - като градове и архитектура.И не го приемай толко лично сега...
повечето хора не могат да си позволят да отидат там и да бастисат фсичко
Кажи ми, че си бил във Фатима, в Коимбра, в Томар със се тамплиерските истории наоколо, в Порто, във Визеу... че си ял хляб от житото на Алентежу, че си пил вино от лозите край Доуро, че си слушал фадо някъде в Лисабон, че след манастира Жеронимуш и по път за Щурил и за Кабо да Рока си видял кулата в Белей фчест на нашите изследователи на океаните...За Портокалия сичко е лично
Е да де, внасяш личен елемент - вкус, настроения, дори звуци, това е лично.За страничен участник като мене, който не е ходил ни в Италия, ни в Португалия, Италия е по-красива.
Красива е само в романите на Артуро-Перес Риверте