Ами, направи го тогава. Любопитен съм, но не чак толкова, че да ровя из мрежата.
А ти си червенотиквеничковче точно толкова, колкото аз съм беснодесен.
Ето едно древно изказване на госпожа Шавел
"Това не се случва случайно, другари мои. Това е добре премислена, многоходова политическа акция, синхронизирана с м...рата Борисов в детайли, до последната подробност. И, повярвайте ми, съдбата на Б. Гуцанов е последната им грижа. Гуцанов, неговата система я защитаваха като зеницата на окото си повече от три години. Не заради него, а заради системата. Тя (системата) единствена носи пари и прочее политически дивиденти.
Да, Корнелия Нинова и Кирил Добрев превърнаха Гуцанов в политически труп, като за това платиха на господарите си с окончателно разбитата организация БСП-Варна.
Мисля, че даже са изчислили и реакцията на редови, абсолютно независими социалисти като мен.
Мисля, че са изчислили отвращението, което ще предизвика подлостта им, така че днес да кажа: АКО ИСКАТЕ ДА СПАСИТЕ ЛЯВАТА ИДЕЯ, АКО СТЕ СОЦИАЛИСТИ, АКО СТЕ ПОЧТЕННИ ХОРА - НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП ВЪВ ВАРНА! "
По-новичките са от същата кръвна група.
Коя е Корнелия Нинова, че партията да не може без нея!? В интервюто госпожа Шавел продължава да настоява за план за погром на партията, който се изпълнява методично и прочие лабуда. А това вече не е несъгласие. Това или се доказва пред съпартийците, с ударение на доказателствената част, или се доказва в съда, също с доказателствена част. Иначе си е точно това, в което Корнелия Нинова я обвинява - в уронване на престижа на ръководителя на партията.
В не чак толкова далечни времена, че да не ги помним всички тук, имаше една държава, Югославия й казваха. И там имаше един Милошевич в качеството му на ръководител, когото всички - и югославяни, и външни люде - люто ненавиждаха и зело попържаха. Бяха готови гърлото да му прегризат. Особено един господин Драшкович. Обаче в ужасен ден над Югославия полетяха великденски бомби. И Драшкович рече, в момента страната се ръководи от Милошевич, и аз заставам зад него, защото войната е не срещу него, а срещу страната ни. После ще се оправяме.
Защо го казвам? Защото срещу БСП беше подета война на смърт, не на живот. При това отвън и отвътре. Училите военни изкуства ще рекат как се казва тактиката, то ли клещи, то ли котел, не помня. И ако в такъв момент човек се опитва да ритне табуретката на главнокомандващия, този човек е предател. Не мисля, че съветският генералитет е бил в див възторг от Сталин, но е вдигал народа в атака с "За Родину, за Сталина!". Някои уроци трябва да са научени преди военното време. Но явно госпожа Шавел ги е проспала.
Дето казва Дозирис, така мисля.