Схващаш ли или да го напиша по-бавно ?
Ни мой съ абиш!
Аз ше ти го напиша по бавно - и ф двата варианта на мислене и предположение, които се опитваш да си представяш, Кирето е "никой".
Никой е, защото не представлява никого освен себе си, а като такъв може да поиска извинения само намирайки се на улицата и то ако се намери джурналистка да му го набута ф устата. Микрофона. Какъфто бе и случаят.
Никой е, защото дори и да имаше правата, да ги бе обявил тогава, когато яде кифтетата. Тогава не рива.
Има и трето, що е никой, но се надявам да не си стигнал до това ниво - да чуваш само това, което и когато ти изнася. Него пък съм го писал по горе - лежеше на "лаврите" на баща си - ти, можеш ли, без да гуглиш, да си спомниш едно, някакво, каквото и да е конструктивно, прилично, обмислено, свястно, прието предложение на въпросното лице?
Не се аби - риторичен въпрос.
Още нещо - за моето "заслепение" от Нинова - дали ще ме накараш да се ровя из постингите си, или ше приемеш на доверие колко пъти съм писал, че Нинова може и да не е най доброто, но в момента така и не може БСП да намери по добро?
С други думи - като, когато и ако се намери - шут на Нинова и да идва онова, по доброто.
До тогава - ще има моята подкрепа по всяко време - не за всичко, но по всяко време.
Същото съм го писал и за Путин - слаба ракия, но руснаците не могат да извадят в момента нещо по добро, а в сравнение с предишните - Путин е "слънце".
Същото и с Корни.
Докато залезе.
И не ми е ясно що се опитват некои да плюват вертикално нагоре?