Няма такова нещо.
Вашите хора решиха, че трябва напълно да я игнорират, сложиха я в един кюп с ДПС и ГЕРБ, премълчавайки направеното като опозиция в миналия парламент и по време на протестите, но не съм чула да са казали, че няма да приемат нейните гласове. Голям проблем ви е, ако БСП бъде все пак забелязана.
То и на протестите беше интересно - в началото хората излязоха заедно, после Христо Иванов отдели своите пред БНБ, а градското дясно, което ни натресе Борисов с протестите срещу Орешарски, си загради територийка на Орлов мост.
Престанете с тая шизофрения за Орешарски. Това правителство не го провалихха протестите, то само си се провали. Никой не ви е натрисал Борисов. За Борисов през есента на 2014 гласуваха дори по-малко хора от 2013.
Да, грешка беше коалицията с него и си платихме грешката. Макар аз все още не съм видял отговор на въпроса какво друго управление беше възможно през 14та.
Досега - на политическо ниво поне от ДБ има изключително коректно отношение към БСП. Сутринта най-сетне на въпроса за мораториума каза цитираното от мен.
Това е след 3 дни упорити неоснователни нападки от страна на БСП. Вкл. от Гечев, който толкова искаше бюджетната комисия, че я бяхте спазарили с ГЕРБ. Така ДПС стана златния пръст и подкрепи Ганев (поддържан от ИТН и ИМВ).
ДПС - поне на първо време ще подкрепят "безкористно". Едва със задълбочаване на зависмостта, ще предяват сметката. Вие, предявявате претенции, прекомерни претенции , гарнирани с популизъм
Как да ви приемат социалните закони, без преразглеждане на бюджета? Бюджета, за който в момента цари пълна неяснота. Защото стана ясно, че Ананиев е бъркал в резерва за ядрения фонд и другаде, та сега чака да се напълни.
Цонев беше безкрайно прав. В сегашния бюджет има заложено вземане на близо 4 млрд. заем. Това е заложено в съществуващия бюджет. Там не са предвидени всичките тези социални разходи, в общинските бюджет не е предвидено орязването на таксите за детски градини и ясли. В бюджета не са предвидени и разходи за нови избори. В бюджета, обаче, е предвидена онази сума от 660 млн. концесионна такса, дето я внесоха за летище София оня ден. Корнела иска спешно да разваля концесията дори преди становището на комисията на МаяМа. Развалянето не само значи връщането на тези 660 млн, но сигурно и някакви неустойки. ГЕРБ са подготвили схемата "след нас и потоп" , а Корнела вика - "Пускайте водата".