Малко като ми мина яда към чалгарската простотия, започва да ми се избистря един простичък съвет, който рядко се чува.
Не се бутай там където не ти е работата!Някак сухо звучи и трудно се разбира практически, може би има и по остри, не знам, в момента не си спомням.
Щото - освен сички кусури които издемонстрираха "итън"-ците, все пак имат своите плюсове - бачкатори са, селфмейд хора, постигнали са и са се утвърдили в нещо макар и чалгарско, не ми изглеждат на парашутисти, карат го без усукване, повличат след себе си /квот намерят/...абе не са утайка. Поеха и добра посока - изчегъртването...
Да им се ненадяваш, че ше стигнат до онова, на което се вика - хубава работа, ама циганска работа.
Може би от прекалено его на магарето си се набутаха в област, която явно не е за всеки - политиката. И като всяко уважаващо себе си магаре започнаха да фърлят къчове из стъкларския магазин, та всичко положително което бяха сътворили му таковаха мамата за нула време.
Как да е сигурен човек, че няма да си проявят магарешкия манталитет и в друг важен момент?
Наблюдавах интервютата които правеше Тошко, добри събеседници канеше, всичко изглеждаше диалогично...абе шоу се оказа.
Не, не са тия, на които трябва да се поверява роля за оправяне на мамковината. Могат да теглят, но тряа се използват предимно като впрегатен добитък.
И да са с юзди!
Винаги, извън терена им - чалгата.