Номерът ти не минава.
Кой номер не минава? И защо твоя минава, а моя не? Твърдиш нещо, което не желаеш, или не можеш, да обясниш, а упрекваш другите. Добре, аз нямам проблем да го обясня пак, но знам, че няма смисъл. И така:
В политическото пространство има три сегмента: ляво, дясно и център. Лявото е винаги свързано с марксизма като идеология. Центърът е за либералите, а дясното винаги е реакция, консерватизъм и фашизъм. И вътре във всеки политически сегмент съществува същото деление: всяко ляво, център и дясно си има свое ляво, център и дясно. Примери: Бухарин е десен комунист, а Ернст Рьом и Мусолини са леви фашисти. Ако една партия не е марксистка, тя не попада в лявото политическо пространство. Но ако е социалдемократическа, тя е лявоцентристка партия. Демократите в САЩ например се водят "лява" партия. Но там "социализъм" значи само и единствено социалдемокрация. Другото за тях е комунизъм.И така, всички възможни варианти са само 9.
Ето, аз обясних. Сега би трябвало да ти е по-лесно ти да ми обясниш каква точно партия е БСП.