Олигархията прати много поздрави на протеста
https://glasove.com/categories/intervyuta/news/oligarkhiyata-prati-mnogo-pozdravi-na-protestaПодписвам се с двете ръце и с двата крака ако трябва.
Зам-началниците в някой отдел на ДД преди година някъде са решили че Бойко си изигра играта и трябва нов човек.
Снимките и записите са си американска работа, но Бойко и да го е знаел си траеше като пръдня в гащи. Може би са му дали някакви гаранции.
Веднага се появи опашка от кандидати за нови кучи синове. За зам-началника на отдела в ДД това си е супер. Появяват се доста резервни играчи. Дори лидерите от опашката да дадат фира набързо някой пореден Ристю ще десантира на Витоша или на Черно море.
Лошото е че всички те не са играчи от класа, а са само ретланслатори на решения взети от някой друг.
На мястото на гербаджиите сега ще дойдат дипломирани харвардци-полиглоти. Само където пъпа им е хвърлен не в България, а на друго място.
Нещо май ми напомня? Юпитата на Симеон.
А иначе новите лица на промяната що ли ги помня от 20-ина години? От тях май само Дончева не е влизала в колаборация с Бойко.
Малко и за служебното правителство. Рашков (с жена нотариус) разчиства стари сметки. Спецов (с фирма с дългове към НАП, продадена на кух човек), чието най-голямо предимство е че чуждите служби му имали доверие според финансовия министър. Кацаров илезе просто отмъстителен кокошкар.
Пък разни хора си редят политически пасианси. Сигурно няма с какво да се занимават.
Такива ми ти невчесани мисли.
Дано не съм прав.