В родата на мъжа ми всичките са бежанци от гръцко. Ама фамилното им име още си седи там, а ти го промотираш като наследство по форумите. Сопри се малко! Пловдив града може и да е мека на търгашите, приспособленците и прислугата, но никога не е бил Мека на революциите. Личи по сичко и даже по това, където разхождате туристите.
п. п. Вероятно не го казвам за първи път, но не харесвам Пловдив и преобладаащата част от жителите му. И това датира отпреди 30 години. Мноо сте ми лъзгави и интриганти...така ви възприемам и до ден днешен. Разбира се, има и изключения, но
п. п. п. Много харесвам, обаче, бургазлийте - тва са най - добрите ми приятели
Моето фамилно име си е мое лично наследство и ще си правя с него каквото си поискам.
Да не забравяме, че в тази Мека на търгашите, приспособленците и прислугата е извършено Съединението на България, което ще се чества след няколко дни. И в него, впрочем, участват мои предци, включително онази, що им е извезала знамето.
Разхождаме туристите, щото има къде, все пак Пловдив е шестият най-стар все още обитаем град в света. Има и за туристите, има и за местните. Не помня столицата да са я пробутвали за европейска столица на културата, а Пловдив два пъти се врежда, за годината впрочем поради настойчивостта на една дама от БСП.
Да спрем дотук, че носът ми повече не може да се навири!
За бургазлии съм съгласна - освен, че имам доста чудна рода оттам, и приятелите са гот!