Я да кажа и аз.
Тези, които се чувстват разочаровани от Радев, според мен са очаквали някакви невъзможни неща в областта на външната политика. Проблемът им е, че Радев прави възможното. И е очевидно, че го прави умно, защото не се забелязва някаква отрицателна реакция откъм Москва. Да сте чули оттам нещо за Триморието? Аз не. Руската посланичка да се е изказала против? Даже вежди не повдигна.
А Нинова много правилно постъпи, като издигна надпартиен кандидат на предишните президентски, щото покрай него удвои и отгоре резултата на БСП за 44 парламент. Ако сега изборите са 2 в 1, както се очертава, трябва да направи същото.
Впрочем вече не помня кой пусна партенката за скорошна партия на Радев с министри от служебното, но интригата охотно бе подета от де що има медии, които веднага почнаха да питат за Нероден Петко и масово коментаторите заобсъждаха нещо, което го няма. Няма такава партия бе! Няма!
Дори тези момчета от служебния да мислят върху кариера в политиката, а те в момента твърдят, че не това ги интересува, те не са идиоти и не биха се бухнали с главата надолу в политически битки само 2-3 месеца преди изборите.
Това, че журналята изнудиха Янев да каже, че би подкрепил някакъв такъв техен проект, означава само и единствено, че
би подрепил, а не, че такъв проект е в ход. А го изнудиха, защото премиерът не може да си позволи да каже, че не подкрепя своите най-харесвани министри.
Та така... Няма такава партия, а Нинова трябва да продължи успешната си линия.