Кайзере, искаш и конкретно?
Чалга, рап, хеви - 140 удара в минута.
Това е ритъмът на шаманите в Африка и вуду технологиите.
Вечер целокупният народ сяда с ракийката пред телевизора да поеме поредната порция хипноза.
100гр. алкохол отключват центъра на възприемането в малкият, или предният мозък. Без значение.
Новините от години се произнасят с някаква особена дикция и напев, ритъм, който мен като несвикнал човек ми предизвикват световъртеж и налягане за повръщане в стомаха.
Явно хипнотичният сеанс на мен не ми понася.
По заведенията - алкохол и чалга. Ритъм и прекрасни стихета, които се забиват в съзнанието. Ето ти и високоинтелектуалното възприятие.
От Източна Европа до Владивосток един и същ ритъм - 140 удара в минута.
Защо ти е декомунизация немски тип, когато вудутехнологиите и хипнозата вършат същата работа.
Просто трябва да бъдат премахнати по най бързият начин тези, които още помнят и са възпитавани до 90та година.
По най бързият? Тук дойде в действие аспартамът, забранен в почти всички страни по света. Защото учените в тези западни университети са се произнесли, че в една страна, в която е имало комунизъм, да се признае, че е прочистена, трябва да бъдат унищожени най малко пет поколения.
Ясна ли е постановката с храните, напитките и двойните стандарти в милият ни резерват?
Кой възпита децата ни?
Кой насади в главиките им, че родителите и по-големите са отживелица и не искат дори да разговарят с тях.
Харвардсите учени измъдрили, но тези, които ги прилагат мъдростите им на родна почва са все наааши, местни, родни. Алчни за един грош в повече готови да продават смърт