Понеже се интересувам от спорт, днес мярнах нещо. Не нужно да се чете всичко - достатъчни са заглавията и датите в "Свъразани публикации".
https://sportal.bg/news-2022011320442838168В последните дни спортният министър е много енергичен. Много срещи на високо равнище - за стадиона в Борисовата градина, за стадиона в Подуяне, срещи с ръководителите на спортните федерации и пр. Нищо лошо в това, да се запознае лице в лице с главните "играчи" в бранша. Образно казано де, защото щом е бил адвокат на ЦСКА-София, значи е "вътре" в нещата". Лошото за мен е, че говори "НА ЕДРО"! 1во се обидил, че Раева е дошла на срещата с шапка, после "семейни войни", след това - започвал сериозни проверки, за да затвори "кранчетата на мафията" и т.н. На другия ден е на 180* и поднася извинения?!
Цитати:
1. "Не мога да отговарям за психическото състояние на г-жа Раева... Няма да толерирам просташко поведение! Г-жа Раева може би трябва да потърси квалифицирана помощ..."
2. "Госпожа Илиана Раева е златно българско момиче и създател на много златни български момичета, заради които и аз, както и много българи сме се гордеели, че сме българи. Като такава я уважавам много и това никога не може да се промени".
А бе, момче, вземи се "у ръце": министър си, тебе те дават по ТВ, пишат те във вестниците, значи трябва да мислиш какво говориш. Не е като да съм аз, на 3 водки в квартналния бар (кръчма де), където никой не ме чува. Повечето от "новите" не ги знам, но този специално за мен е "отписан". Баба викаше "фурнаджийска лопата". Сега е май "бизнес презентейшън" :lol:
Предположение: след това някой му е "подшушнал", че една от малкото радости за нашенците през миналата година беше златния медал на ансамбъла в Токио...и той направил "обратен завой".
ПП: не съм адвокат на Раева, ама хич! Много неща знам за кухнята на БФХГ от "вътрешен" източник... и пак старото правило: Никога не се изказвай неподготвен. Егати и министъра: Голям Льольо на квадрат