0 Потребители и 120 Гости преглежда(т) тази тема.
Цитат на: dabedabe в Февруари 18, 2022, 22:08:03Butch, и това казваш те преобърна.Няма връзка с това приятелче. Бяхме работили в Стара Загора и в Bay Area в една фабрика.Нещата са такива каквито са.
Butch, и това казваш те преобърна.
Ех Фоне,тежка е твоята задача.Ако в този форум пишеш "Слава Путину, Слава, Слава" ще имаш много приятели.Ако напишеш "Путин Хуйло", ще останеш сам, на студено.Преди повече от 10 години в старият форум се изказвах с одобрение за Путин, но едно приятелче от Bay Area ме е разпознало и дотогава ме търсеше по телефона, а изведнъж видях, че в skype вече името го няма. Обаждам му се: А той: "комуняга такъв, да говориш добро за Путин..." и т.н. Не ме има вече за приятел. А му станах гарант за пред US Government, за него и семейството му. Като от работна виза тръгна сам да си оправя имигрантска виза. Който е в САЩ знае, че това не е нещо дребно. Негови добри приятели го бяха разкарали.Те така, те....
Цитат на: Butch в Февруари 18, 2022, 22:04:35Ех Фоне,тежка е твоята задача.Ако в този форум пишеш "Слава Путину, Слава, Слава" ще имаш много приятели.Ако напишеш "Путин Хуйло", ще останеш сам, на студено.Преди повече от 10 години в старият форум се изказвах с одобрение за Путин, но едно приятелче от Bay Area ме е разпознало и дотогава ме търсеше по телефона, а изведнъж видях, че в skype вече името го няма. Обаждам му се: А той: "комуняга такъв, да говориш добро за Путин..." и т.н. Не ме има вече за приятел. А му станах гарант за пред US Government, за него и семейството му. Като от работна виза тръгна сам да си оправя имигрантска виза. Който е в САЩ знае, че това не е нещо дребно. Негови добри приятели го бяха разкарали.Те така, те....Кво му тежко на фашагата!? Ти чел ли си и/или се съгласяваш ли се с лайната, които е изсрал тук, да не говорим в бившия форум?
Кво му тежко на фашагата!? Ти чел ли си и/или се съгласяваш ли се с лайната, които е изсрал тук?
Цитат на: Aсол в Февруари 18, 2022, 22:35:42Цитат на: Butch в Февруари 18, 2022, 22:04:35Ех Фоне,тежка е твоята задача.Ако в този форум пишеш "Слава Путину, Слава, Слава" ще имаш много приятели.Ако напишеш "Путин Хуйло", ще останеш сам, на студено.Преди повече от 10 години в старият форум се изказвах с одобрение за Путин, но едно приятелче от Bay Area ме е разпознало и дотогава ме търсеше по телефона, а изведнъж видях, че в skype вече името го няма. Обаждам му се: А той: "комуняга такъв, да говориш добро за Путин..." и т.н. Не ме има вече за приятел. А му станах гарант за пред US Government, за него и семейството му. Като от работна виза тръгна сам да си оправя имигрантска виза. Който е в САЩ знае, че това не е нещо дребно. Негови добри приятели го бяха разкарали.Те така, те....Кво му тежко на фашагата!? Ти чел ли си и/или се съгласяваш ли се с лайната, които е изсрал тук, да не говорим в бившия форум?Виждам, че лайната и кенефът са много близо до дихателните ти и консуматорски органи, та в тази директриса, можеш ли да праснеш една отправка към същите, за да им се порадват и останалите. Нищо лично.
Цитат на: Aсол в Февруари 18, 2022, 22:35:42Кво му тежко на фашагата!? Ти чел ли си и/или се съгласяваш ли се с лайната, които е изсрал тук?Да, с повечето неща които е писал съм съгласен. Против съм на всякаква цензура. Това не трябва да е новина за теб. "Фашагата" е някаква лексика от петдесетте. Отдавна сме в нов век. Някой са останали в старият. При непрежалимите привилегии на АБПФК.Плача за вас!
фашага като нюманът
Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:46:22фашага като нюманътОня мой пишман приятел ме нарече "комунист".Последно какъв?
Цитат на: Butch в Февруари 18, 2022, 22:40:37Цитат на: Aсол в Февруари 18, 2022, 22:35:42Кво му тежко на фашагата!? Ти чел ли си и/или се съгласяваш ли се с лайната, които е изсрал тук?Да, с повечето неща които е писал съм съгласен. Против съм на всякаква цензура. Това не трябва да е новина за теб. "Фашагата" е някаква лексика от петдесетте. Отдавна сме в нов век. Някой са останали в старият. При непрежалимите привилегии на АБПФК.Плача за вас! Бъч, проблемът не е фашагата, а онова, което е написал БЕЗ да даде необходимите отправки. Така например, полицаят Гешев - оня Гешев, не Тоя - е изпратил писма до негови познати в София от ... Канада. Българската държавна сигурност и техните приятели от КГБ са заселили повече от 20 семейство в оня регион, за да изхващат Гешев. Много пъти съм заявявал, че комунистите са изключително тъпи хора, без същите да се засягат, тъй като НИКОГА не е имало комунизъм, НЯМА и да има, та така и НЕ са открили на посочения адрес полицай Гешев, но са разкрили, че в същата къща живеят скуотъри от братска Африка и никой НИКОГА не е чувал за подобен човек в оня регион.Разбираш гъделът на прецаканите Емил Боевци и андрейгуляшковци. Проблемът тръгна оттам...
Бъч, проблемът не е фашагата, а онова, което е написал БЕЗ да даде необходимите отправки. Така например, полицаят Гешев - оня Гешев, не Тоя - е изпратил писма до негови познати в София от ... Канада. Българската държавна сигурност и техните приятели от КГБ са заселили повече от 20 семейство в оня регион, за да изхващат Гешев. Много пъти съм заявявал, че комунистите са изключително тъпи хора, без същите да се засягат, тъй като НИКОГА не е имало комунизъм, НЯМА и да има, та така и НЕ са открили на посочения адрес полицай Гешев, но са разкрили, че в същата къща живеят скуотъри от братска Африка и никой НИКОГА не е чувал за подобен човек в оня регион.Разбираш гъделът на прецаканите Емил Боевци и андрейгуляшковци. Проблемът тръгна оттам...
Цитат на: Butch в Февруари 18, 2022, 22:48:32Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:46:22фашага като нюманътОня мой пишман приятел ме нарече "комунист".Последно какъв?Бъч, няма смисъл. На идейно убеден пролетариат да наливаш в главите, че живее в 21 век,или да им кажеш, че във Вирджиня Щат, ЮЕсЕй има ОФИЦИАЛНО регистрирани в СЪДА две фашистки организации, които - обикновено през лятото развяват нацистки знамена не къде да е, а баш в центъра на Вашингтон, ДС и никой нищо не им казва, е кауза пердута. Ще ти кажат: "Няма такова нещо", дори и да им покажеш оригинални видеозаписи и коментари по СиЕнЕн, Фокс Ченъл, ЕйБиСий нюз и так далее.
кретен.
Бъч, няма смисъл. На идейно убеден пролетариат да наливаш в главите, че живее в 21 век,или да им кажеш, че във Вирджиня Щат, ЮЕсЕй има ОФИЦИАЛНО регистрирани в СЪДА две фашистки организации, които - обикновено през лятото развяват нацистки знамена не къде да е, а баш в центъра на Вашингтон, ДС и никой нищо не им казва, е кауза пердута. Ще ти кажат: "Няма такова нещо", дори и да им покажеш оригинални видеозаписи и коментари по СиЕнЕн, Фокс Ченъл, ЕйБиСий нюз и так далее.
Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:51:28кретен. Това уважаемата администрация ще го отмине ли като малка гара? Като някаква закачка.Щото не е!
Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:51:28кретен. Това уважаемата администрация ще го отмине ли като малка гара. Като някаква закачка.Щото не е!
ми знаем, че са таквиз, и само кинти, кинти, кинти.....
Цитат на: cekyko в Февруари 18, 2022, 22:56:58ми знаем, че са таквиз, и само кинти, кинти, кинти..... Такова реване "USA, USA..." го няма по САЩ. Но го имаше срещу Dan Quayle в София.
onzi
Цитат на: Butch в Февруари 18, 2022, 22:55:27Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:51:28кретен. Това уважаемата администрация ще го отмине ли като малка гара. Като някаква закачка.Щото не е!не е. не е закачка, а обективно констатиране на фактите. ти си такъв, какъвто си. и напоследък прекаляваш с кретенизмите. а как се нарича персона, бълваща кретении нон-стоп? интелигент може би :lol:
Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:58:35Цитат на: Butch в Февруари 18, 2022, 22:55:27Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:51:28кретен. Това уважаемата администрация ще го отмине ли като малка гара. Като някаква закачка.Щото не е!не е. не е закачка, а обективно констатиране на фактите. ти си такъв, какъвто си. и напоследък прекаляваш с кретенизмите. а как се нарича персона, бълваща кретении нон-стоп? интелигент може би :lol:Може да ме цунеш южно от кръста, тъпако!
Цитат на: Владимир Дерменджиев в Февруари 18, 2022, 22:46:15Бъч, проблемът не е фашагата, а онова, което е написал БЕЗ да даде необходимите отправки. Така например, полицаят Гешев - оня Гешев, не Тоя - е изпратил писма до негови познати в София от ... Канада. Българската държавна сигурност и техните приятели от КГБ са заселили повече от 20 семейство в оня регион, за да изхващат Гешев. Много пъти съм заявявал, че комунистите са изключително тъпи хора, без същите да се засягат, тъй като НИКОГА не е имало комунизъм, НЯМА и да има, та така и НЕ са открили на посочения адрес полицай Гешев, но са разкрили, че в същата къща живеят скуотъри от братска Африка и никой НИКОГА не е чувал за подобен човек в оня регион.Разбираш гъделът на прецаканите Емил Боевци и андрейгуляшковци. Проблемът тръгна оттам...Да пробутваш градски легенди и измислици за факти не е свобода на словото.Показва само твоите комплекси и нивото ти на неадекватност. И желание за тролене.
Асолке, необходимо ли ти е да дам отправки за терористична дейност - НЕ политическа пропаганда - на ТОЧНО фиксирани червени главорези, които във всяка една държава се наричат ТЕРОРИСТИ и се екзекутират. Вземи например и последователите, като Карлос Илич - Чакала един от най-свирепите терористи на коминтерна през 70-те и 80-те години на миналия век. Излежава доживотна присъда във френски затвор. Та затова ми е думата. Нещо за терористичния атентат в църквата Св. Неделя да си чувала или чела. Не...???!!!
Цитат на: cekyko в Февруари 18, 2022, 22:54:25Да пробутваш градски легенди и измислици за факти не е свобода на словото.Показва само твоите комплекси и нивото ти на неадекватност. И желание за тролене.А ако ти дам ТОЧНИ отправки и то НЕ само от българската, но и от КАНАДСКАТА преса - не от булевардни издания, разбира се - ще продължим ли да спорим като ваксаджии и антиваксаджии ?
Да пробутваш градски легенди и измислици за факти не е свобода на словото.Показва само твоите комплекси и нивото ти на неадекватност. И желание за тролене.
Цитат на: Aсол в Февруари 18, 2022, 22:35:42Цитат на: Butch в Февруари 18, 2022, 22:04:35Ех Фоне,тежка е твоята задача.Ако в този форум пишеш "Слава Путину, Слава, Слава" ще имаш много приятели.Ако напишеш "Путин Хуйло", ще останеш сам, на студено.Преди повече от 10 години в старият форум се изказвах с одобрение за Путин, но едно приятелче от Bay Area ме е разпознало и дотогава ме търсеше по телефона, а изведнъж видях, че в skype вече името го няма. Обаждам му се: А той: "комуняга такъв, да говориш добро за Путин..." и т.н. Не ме има вече за приятел. А му станах гарант за пред US Government, за него и семейството му. Като от работна виза тръгна сам да си оправя имигрантска виза. Който е в САЩ знае, че това не е нещо дребно. Негови добри приятели го бяха разкарали.Те така, те....Кво му тежко на фашагата!? Ти чел ли си и/или се съгласяваш ли се с лайната, които е изсрал тук, да не говорим в бившия форум?чел е. и е съгласен. и е фашага като нюманът. обаче си мисли, че е мноо куул, щото свободата на словото според него трябва да се ползва за фашистка пропаганда.не вярвам нюманът да изкара много - той е неспособен, ще си пусне простотиите като стой, та гледай.
Цитат на: Владимир Дерменджиев в Февруари 18, 2022, 23:01:49Асолке, необходимо ли ти е да дам отправки за терористична дейност - НЕ политическа пропаганда - на ТОЧНО фиксирани червени главорези, които във всяка една държава се наричат ТЕРОРИСТИ и се екзекутират. Вземи например и последователите, като Карлос Илич - Чакала един от най-свирепите терористи на коминтерна през 70-те и 80-те години на миналия век. Излежава доживотна присъда във френски затвор. Та затова ми е думата. Нещо за терористичния атентат в църквата Св. Неделя да си чувала или чела. Не...???!!!коя година е закрит коминтерна?щоще чакала в коминтерна?що броите само жертвите на червения терор и се правите че не е имало бял терор?удряш го на малоумно тролене, недей още от първия ден така....
Нюмънът, НИКОГА не е наричал някого из форумите с 'литературните епитети' "КРЕТЕН", "ПРОСТАК" и прочее, което говори много за достойното му представяне сред наелектризираните участници без необходимото възпитание, култура и вероятно образование.
че ако избереш второто скоро пак ще се наложи да се лишим от неадекватното ти присъствие.
Цитат на: cekyko в Февруари 18, 2022, 23:04:56Цитат на: Владимир Дерменджиев в Февруари 18, 2022, 23:01:49Асолке, необходимо ли ти е да дам отправки за терористична дейност - НЕ политическа пропаганда - на ТОЧНО фиксирани червени главорези, които във всяка една държава се наричат ТЕРОРИСТИ и се екзекутират. Вземи например и последователите, като Карлос Илич - Чакала един от най-свирепите терористи на коминтерна през 70-те и 80-те години на миналия век. Излежава доживотна присъда във френски затвор. Та затова ми е думата. Нещо за терористичния атентат в църквата Св. Неделя да си чувала или чела. Не...???!!!коя година е закрит коминтерна?щоще чакала в коминтерна?що броите само жертвите на червения терор и се правите че не е имало бял терор?удряш го на малоумно тролене, недей още от първия ден така....Ууупс. Имало е терор и на Татко Махно, който е действал под девиза: "Бий белите, докато почервенеят и бий червените, додато побелеят."
Цитат на: cekyko в Февруари 18, 2022, 23:09:46че ако избереш второто скоро пак ще се наложи да се лишим от неадекватното ти присъствие.Може да се лишите от моето присъствие. Нищо няма да загубя.
Ууупс. Имало е терор и на Татко Махно, който е действал под девиза: "Бий белите, докато почервенеят и бий червените, додато побелеят."
Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:58:35 onziЦитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:58:35Цитат на: Butch в Февруари 18, 2022, 22:55:27Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:51:28кретен. Това уважаемата администрация ще го отмине ли като малка гара. Като някаква закачка.Щото не е!не е. не е закачка, а обективно констатиране на фактите. ти си такъв, какъвто си. и напоследък прекаляваш с кретенизмите. а как се нарича персона, бълваща кретении нон-стоп? интелигент може би :lol:Може да ме цунеш южно от кръста, тъпако!Такива като теб Бъди ги праща на майките им в детеродните...таквиз.
твой проблем.
Бъч, не се излагай.
Цитат на: cekyko в Февруари 18, 2022, 23:12:38твой проблем.Аз проблем нямам. Вие имате, че изгубихте ценни форумци. Защото играете модератори и участници в едно и също време. Затова тук Рекиджа е прав. Само заслепени не го виждат.
Цитат на: Butch в Февруари 18, 2022, 23:00:50Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:58:35 onziЦитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:58:35Цитат на: Butch в Февруари 18, 2022, 22:55:27Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:51:28кретен. Това уважаемата администрация ще го отмине ли като малка гара. Като някаква закачка.Щото не е!не е. не е закачка, а обективно констатиране на фактите. ти си такъв, какъвто си. и напоследък прекаляваш с кретенизмите. а как се нарича персона, бълваща кретении нон-стоп? интелигент може би :lol:Може да ме цунеш южно от кръста, тъпако!Такива като теб Бъди ги праща на майките им в детеродните...таквиз....след което си изтърпява наказанието, кретенино. ти /и това/ не можеш. така че можеш да ме цунеш южно от корема, умнико :crying_with_laughter-3302:
ми къш, бе. ще седиш. или и ти като енгелсът ще речеш, че ще седиш и ще вардиш форума от моето влияние
Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 23:15:53Цитат на: Butch в Февруари 18, 2022, 23:00:50Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:58:35 onziЦитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:58:35Цитат на: Butch в Февруари 18, 2022, 22:55:27Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 22:51:28кретен. Това уважаемата администрация ще го отмине ли като малка гара. Като някаква закачка.Щото не е!не е. не е закачка, а обективно констатиране на фактите. ти си такъв, какъвто си. и напоследък прекаляваш с кретенизмите. а как се нарича персона, бълваща кретении нон-стоп? интелигент може би :lol:Може да ме цунеш южно от кръста, тъпако!Такива като теб Бъди ги праща на майките им в детеродните...таквиз....след което си изтърпява наказанието, кретенино. ти /и това/ не можеш. така че можеш да ме цунеш южно от корема, умнико :crying_with_laughter-3302:Човек като се бори с прасе, това се получава. Окалва се.
Цитат на: onzi в Февруари 18, 2022, 23:18:02ми къш, бе. ще седиш. или и ти като енгелсът ще речеш, че ще седиш и ще вардиш форума от моето влияниеЕнгелса е доста над твоето ниво. Няма нищо общо дори.
Цитат на: Владимир Дерменджиев в Февруари 18, 2022, 23:07:13Нюмънът, НИКОГА не е наричал някого из форумите с 'литературните епитети' "КРЕТЕН", "ПРОСТАК" и прочее, което говори много за достойното му представяне сред наелектризираните участници без необходимото възпитание, култура и вероятно образование.виж, да ни третираш като алтернативно интелектуални и да ни пробутваш всякаква мътилка със неоправдано самочувствие е не по-малко обидно.ще се върнеш ли в нормалния тон, или пак ще тролиш - избора е твой.мога да предположа с голяма степен на вероятност, че ако избереш второто скоро пак ще се наложи да се лишим от неадекватното ти присъствие.
Не мисля, че излагането на мнение е пропаганда. За конфликт са нужни поне две страни.
2. Разясняване, популяризиране и разпространяване на религиозни, нравствени, естетически, творчески възгледи, позиции, на начин на поведение, на живот и др. сред обществото; пропагандиране. Пропагандата на вегетарианството активно използва два основни морални аргумента: нормата „не убивай“, която се пренася и в отношението към животните; твърдението, че растителната храна благоприятствува нравственото развитие на личността. В. Проданов, Б [еа]. Религията е повсеместно забранена. Води се постоянна атеистична пропаганда както сред българите християни — православни, католици, протестанти, така и сред мюсюлманите. Култ., 1998, бр. 2, 16. Независимо от значителните успехи на пропагандата срещу тютюнопушенето през миналата година разходите за тютюневи изделия са за около 308 долара на семейство ежегодно. Кеш, 2004, бр. 30, 13. В закона за здравето е забранена всякаква пропаганда на алтернативната медицина. Нов., 2006, бр. 5, 12. Религиозна пропаганда. Здравна пропаганда. Пропаганда на националната култура. Пропаганда на здравословния начин на живот.
Можеш ли каза кой движи инфлацията у нас?