Просто Киро е успял да спазари много евтин газ от Камала Харис!
"Петков е договорил с Камала Харис доставки на втечнен газ на цени, по-ниски от текущите на „Газпром " А от къде ли Камала има газ, та да дава?
"Щях с мама да затварям буркани с лютеница".. споделяла е Харис .. " моят много я обича домашна, мажем я и на внучето на филиите.. и то обича..!
Та за чушките купихме 3- бутилки газ .. да сме си подготвени, че кой знае тоа Путин какво ще стори .. Но сега реших - всичкия газ е за Просто Киро.."
А вие викате - Плевнелиев ..
"Бях член на световно семейство, бях равен на всички тях. Имал съм поне 25 срещи с Обама и 30 с Меркел" . Обама и Меркел са имали мобилния ми телефон, звънели са ми за всичко - продължава той в публикуваното днес голямо интервю. - Търсели са моето мнение. Аз бях човекът, който можеше на български, на руски - с Лавров широко си говорихме, на перфектен немски и английски да дава решения.
И бях оценен. Получих огромно международно признание.
"Обама е мой близък приятел - заявява Плевнелиев. - През последния септември само за един ден ние се видяхме три пъти... Беше ме сложил на маса №2 и си говорихме дълго.
Но извън този исторически обяд вечерта Обама ме покани и на приема. И направихме тази прословута снимка, на която Обама и Мишел така здраво са ме прегърнали, че ми се е повдигнало сакото. .."
Да припомним - в Белия дом ДРУГО повдигнато сако освен нашето, българското НЕ Е ИМАЛО!
Има една повдигана синя рокля , по времето на Бил Клинтън .. ама онази история е съвсем друга!
Преди време имахме ли , да запитам, така приемани хора - че американските президенти да им вдигат сакото от обич .. ... ??
И не ни ли се разтупва сърцето .. ние, българите - представени от нашият президент - сме вече на маса №2 ! .. Обама и Обамовица да ни хвърлят сегиз - тогиз , по едно око по време на вечерята. А??
От маса номер две, може и директно да комуникира:
"Какво е това? Супа? Аз много обичам супа!
Чорбата е турско ядене, ние сега повечето ядем супи!"Плевнелиев е бил на МАСА НОМЕР ДВЕ , имал е огромен авторитет в света !
Лавров, Меркел - му правят ихтибар и за щяло и нещяло се съветват с него ..
Видяхте ли го сега Лавров без Плевнелиев - на никъде е !?
Да, ама за България , каква полза от високата позиция на Росен в световния елит ?
Няма такава ..
А Просто Киро - докара евтина газ и икономиката ще дръпне!