Май не слушате внимателно. Агонията продължава.
Учиндолеца за пореден път ще провали нещо важно, но все още няма такава смелост да рече баста.
Ще го играе златен пръст - за едно ще подкрепя, за друго не.
Да видим.
Има и друго - първо ще се натиснат герберастията да искат вот на недоверие и тогава Славчу съвсем ще увисне. А ако не подкрепи - имаме правителство в оставка, с единствената задача да подготви изборите. И маматаниеебататогава в тази инфлация и идиоти навсякъде и във всякакви измерения!
Въобще - жална ни майка, но вие си бършете задника с Нинова и БСП де, щом ви харесва хартията!
Само да попитам - дали сте наясно, че единственото, ЕДИНСТВЕНОТО читаво нещо, което можеше да стане при това управление и аха-аха да стане - това бе да се приеме смяната на системата за пенсиониране и за в бъдеще никой да не смее да се гъбарка с нея. Да е ясно, че след 5, 10 20 години да се пенсионирате - да е ясно отсега колко, защо и т.н. И това е единственото, което можеше да се получи и единствените които последователно работеха за това - беше екипа на БСП.
Но вие виждате продажбата на оръжие.
Ми добре бе, ако я има наистина - ОК, прави сте, слагате си отзад /сами си уточнете мястото/ едни ангелски крилца и пърхайте.
Като се пенционирате - ше ядете рукола /глухарчета, по народному/.
Кво напрай Ристю - нула, нула, две нули с разни реформи по съдебната система.
Кво напрай простокирото с изчегъртването, какво изчегърта? Кви кражби спря, кого наказа за кражбите?
За учиндолеца - ей го кво направи и преди, кога фърли мандата и не даде възможност поне да поработи още седмица парламента и сега!
Но вие си гледате Нинова. Вторачили сте се. Ми гледайте си я бе!
Само че както казваше Санчо - и салама е хубав, ваше благородие!
Спомняте ли си какво казала мравката като обсъждали какво чувстват различните твари опипвайки крака на слона?
Едва ли!
Но бъдете здрави, а Нинова - с и без нея няма да ви стане по добре, но пък може да ви облекчава мекотата на хартията - няма лошо.
Енджой.
Можете, ако не вярвате на мен да слушате пресконференцията и.
Пуснаха я по битивиту, прекъсвайки Цура.