Бясна съм, нямам думи!
Абе, Джузепе, още ли те кефи да остане това прекрасно правителство, щото най-важното е да ти оправи пенсийката? Още ли не виждаш ужасяващите последствия от всяка минута в повече?
Не е редно да си го изкарвам на теб, но днес няма да съм справедлива. Просто ще съм бясна!!!!
Давай, няма проблем сега аз съм се случил.
Дейбъ и пенсийката му дето решихте тук колективно, че за тва ми е мъката!
Аз имам трудов стаж 45 години. Реален и все с реални осигуровки.
И коефициент на трудов осигурителен доход над 3 за всички години които се вземат за смятане на пенсия.
Повече данни няма да давам, но по запознатите с пенсионната система биха пресметнали че " пенсийката" ми е неудобно голяма и не се пъна за увеличаване, щот се едно няма да го получа.
Има ограничения и съм съгласен с тях, дори ми се вижда приемане на таван от 3400 лв. крайно несправедлив, защото има хора де кретат с пари колкото за ляп, кофичка кисело мляко и връзка лук.
Дори и те са непосилни след плащането на тока, водата, хапчетата,разходите на кооперацията за входа, прегледите, изследванията , транспортни, топлофикация или дръвца..за лечение споменах ли - май не, ама то и не трябва - да мре таа смрад мръсна, дето тежи на всички, нищо, че онова дето го пишело на входа на Орландовци важи не само за гушналите босилека и останалите все още мърдащи.
Само си позволих да се питам - защо бе джанъм не се изчака още няколко месеца а е приемат двайсетина закона от действащ парламент, че и за детските да се оправят малко неща и за здравеопазването - все работи дето аха -аха да се приемат и някой фърли пешкира и спре мача?
Не би!
Трябвало веднага, ей сегичка, на секундата да се махат!
ОК!
Така да е!
Вие ще си сърбате надробеното, на Бепе му стига ааапцелютно това което има, а човек, който не иска нищо повече - има всичко!
Не помня кой го е казал.
п.с.
аз ще гледам сеир не, че не мога и без него, но като е безплатен...е, ще фърлям по едно око.
Мислите, че ще има друго ли?
Ха дано, ама...