Мога и диагнози да поставям на такова раздвоение, но ще се въздържа.
Що бе, що да се въздържиш, ако искаш да ти подпиша индулгенция пред модераторите, че приемам научното определение за кретенизъм, приложено към скромната ми особа.
Ще помоля само за едно - да цитираш документа, с който се доказва избиването на руснаци.
Не на износ на оръжия изобщо, а точно това - което твърдиш.
Щото, би трябвало и на теб, макар и като уманитар да ти е ясно, че управлениена държавна администрация става по документи, не по друг начин.
И за да откажеш да подпишеш някакъв документ - трябва да имаш също черно на бяло, което не е направено с вестникарски изрезки, а с документи, че се опорочава законността на подписаното от съответния чиновник.
Ама на всички било ясно - нека е така.
Ама тогава да си подавала веднага оставката - абе айол, ай стига бе да го web@, аре сега я няма там лелка ми - изнася ли се оръжие, спря ли износа, кво стана бе многознайковци, кво се оправи, а?
Или ся ше ми ривети против синергика, а преди знаехте ли, че той ще определя наклона на плочата?
нали уж всички се барате многознайковци, шо тъй пропуснахте, че пак същото ще бъде, ама мааалко по зле, щото няма да има кой да ги спре поне със закана за разтуряне на седянката, а?
Кво предложихте друго?
На баба ми гъзъ!
Че ми и надничате в копанката, какво имало там!
:piss!: