Мисля, че изнасилвачите-мосюлмани трябва да се накзават според техните си закони. Публично пребиване с камъни. Така ще видят „Кон боб яде ли?“ Искат да се държат като в техните си държави? Добре. прилагат се техните закони.
Не знам!
Аз си гледам от моята камбанария, може да не е достатъчно висока и да не виждам всичко, но от това което виждам...
Пакитата и афганците на острова са само следствие на стара британска традици на педофилия и инцес.
Верно хомопедофилия, ама педофилия.
Отдавна техните "елити" са отглеждани в "елитни" пансиони, колежи, университети където сексуалната доминация на преподавателите над обучаемите е норма.
Обучаемите са били предимно момчета/мъже, жените са приобщени сравнително скоро.
"Гърците измислили секса, римляните включили и жените"
Едно малко девиантно съсловие от векове управлява островите.
Винаги е било малцинство и е живяло в страх прикривайки се.
Имало е и издънки като Джак Изкормвача - предполагаем висок благородник.
Спомням си какви вопли бяха срещу "полския водопроводчик".
Някакви източно европейци имаха наглостта да пристигнат там и да работят без да безчинстват.
От друга страна пакитата и афганците ги посрещаха с "мечета" като Манна небесна.
Сега извратените вече са мнозинство, не им се налага да се крият, просто се смесват с "масите" и това което правят е норма, не отклонение.
Та, без да оневинявам пришълците си мисля че злото е другаде с гравитационен център около Уиндзор.