Тази сутрин в данъчното: Взимам си номерче. Пред мен други, след мен идват още. Народът се трупа, а никой не помръдва. Служителка ни уведомява, че системата не работи, но централно и се очаква след 10-15 минути да я възстановят. Минава повече от 30-40 минути и системата тръгва. Повиканите влизат в салона и след 2-3 минути пак излизат. Системата пак не работи... Така три пъти.
Хората изнервени. Някои си тръгват. Един зевзек от чакащите заключава: "Путин е виновен!" И в чакалнята настъпва смях и разведряване. Вече е към обяд. За четвърти път системата тръгва. Аз съм от щастливците. Отивам на гишето и започват да ми обработват документите. По средата системата отново отказва. В това време Змеицата се обажда по телефона разтревожена да не ми се е случило нещо та се бавя с часове. Служителката предлага да оставя документите, а тя да ми се обади по телефона под кой рег.№ са заведени. Не се съгласявам. Разгеле след време системата отново тръгна. Късмет! Каква е съдбата на тия след мен не зная.