Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Октомври 12, 2025, 12:42:15

Автор Тема: Не мога да не споделя!  (Прочетена 295080 пъти)

0 Потребители и 19 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 27554
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Re: Не мога да не споделя!
« Отговор #1440 -: Октомври 08, 2025, 18:16:55 »
Quote (selected)
Борисов: Тръмп-младши е просто дете на приятел
...
"За частни срещи с деца на мои приятели на един неформален обяд, от който не произлиза нищо, освен да си разкажем какво е станало, откакто не сме се виждали с баща му, аз не виждам какво да ви разкажа. Ако имаше какво да ви разкажа, аз съм щял да разкажа", заяви Борисов.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/borisov-trump-mladshi-e-prosto-dete-na-priyatel
Баце и Тръмп са биз-бизе до колкото си спомням по баджанашка линия. :)))
Затъжил се е нашичкия за "приятел".
Quote (selected)
Преди срещата на Борисов с Тръмп, му направили елементарна подготовка какво да каже на английски.
Първо трябвало да подаде ръка и да каже How are you – как сте? Казали му, че Тръмп ще отговори I feel fine, and you? – чувствам се добре, а Вие? Борисов трябвало да отговори – I am too – аз също. Преводачите трябвало да поемат от там нататък…
Но как се развил диалогът, обаче?
При здрависването Борисов изръсил:

Who are you? – кой си ти? Тръмп се овладял и отвърнал – I am Mеllany’s husband and you? – аз съм съпругът на Мелани, а Вие?
Тогава Борисов невъзмутимо отвърнал
I am too – аз също…
Резилът бил пълен. Преводачите едвам се удържали и потънали от срам…
https://bnews.bg/gafat-na-veka-borisov-kam-tramp-na-anglijski-az-sam-saprugat-na-melaniya-tramp/
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9727
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #1441 -: Октомври 08, 2025, 20:33:43 »
"За частни срещи с деца на мои приятели на един неформален обяд, от който не произлиза нищо, освен да си разкажем какво е станало, откакто не сме се виждали с баща му, аз не виждам какво да ви разкажа. Ако имаше какво да ви разкажа, аз съм щял да разкажа", заяви Борисов.

Нарцисистът не лъже, той си създава реалност!
Прост народ - слаба държава!

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 960
    • Профил
« Отговор #1442 -: Октомври 09, 2025, 05:50:53 »

Нарцисистът не лъже, той си създава реалност!
Аз съм склонен да се съглася ... Ако е имало какво да се разказва, Той щеше да разкаже и да се пофали ... иначе на неформалния обяд Баце е сгънал прасе-сукалче, оригнал се 3-4-5-n пъти (може и да е пръцнал толкова пъти) ... Тръмп джуниър си е заминал с удоволствие и е изпратил факс на тейко си с странно съдържание.
"Върви бавно, говори учтиво и носи дебела тояга със себе си."
[по Teddy Roosevelt]

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #1443 -: Октомври 09, 2025, 09:12:36 »
Аз съм склонен да се съглася ...

Имах предвид друго, баце разказваше, че се е срещнал със сина на стар приятел (Тръмп), говорили са си как са преживели трудните времена на преследване (баце го арестуваха, Тръмп се опитаха да убият - несравними неща), но Борисов си измисля легенда, поставя се наравно със световни лидери, още повече, че Тръмп е представител на консерватизма, настъпващ след залеза на либералния глобализъм. Бърза да се присламчи към победителите.
  А Тръмп дори не знае кой е Борисов.

Жалка история, но българите продължаващ да виждат в него един успял мъжкар. Питат ме познати, кога ще се оправим, викам, никога, съзнанието ни е стеснено до лично уреждане и добруване, а ако наоколо са по-зле - още по-добре, вдига ни се самочувствието.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #1444 -: Октомври 10, 2025, 10:08:13 »
Отдавна не бях влизал кауфланд, шашна ме че имаше само една каса с касиер, другите са на самобслужване! Егаси наглостта, клиентът да върши безплатно работата на кауфланд! Една шушумига се изказа, колко и било приятно на самобслужване!

Нарича се краудсорсинг, да им работиш безплатно на печалбарите за да се почувстваш "специален". Краудсорсинг е и да изпращаш клипчета на "националните" телевизии в сутрешните блокове.

Само си помислете, робите са работели на робовладелците срещу храна и подслон, а съвременните роби са горди да работят за корпорациите за абсолютно нищо!

Скъпотията в кауфланд - отделно!
« Последна редакция: Октомври 10, 2025, 10:18:36 от Maximus II »

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1445 -: Октомври 10, 2025, 19:47:01 »
Quote (selected)
"Тренд": Две трети от лекарите у нас са били жертва на агресивни пациенти по време на работа
https://glasove.com/novini/trend-dve-treti-ot-lekarite-u-nas-sa-bili-zhertva-na-agresivni-patsienti-po-vreme-na-rabota
Кофти е да посегнеш на ескулап, явно 2/3 са били или са се почувствали жертва на агресивни, а не рядко и неискащи да плащат пациенти.
От друга страна 90% от пациентите даже и да не са го почувствали са жертва на агресивни лечители в различни форми - икономически, чисто физикохимически следствие на излишни хапчета или направо неглижирани поради неплатежоспособност.

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1446 -: Октомври 10, 2025, 20:04:06 »
шашна ме че имаше само една каса с касиер, другите са на самобслужване
Въпрос на гледна точка ... за мен е по-бързо и по-приятно отколкото да гледам как намусена касиерка ме гледа все едно съм от друга галактика (pun intended) за това, че купувам най-хубавото (и скъпо) сирене ... за съжаление когато си купувам гаргаробластер не мога да се самообслужвам :(
[по Teddy Roosevelt]

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #1447 -: Октомври 10, 2025, 20:12:36 »
за мен е по-бързо и по-приятно отколкото да гледам как намусена касиерка ме гледа все едно съм от друга галактика

А за мен е въпрос на принцип, да не давам нищо даром на алчните корпорации и да не ги улеснявам. Защото един ден и теб ще замести някоя машина с ИИ. Да не си строим сами концлагера!

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1448 -: Октомври 10, 2025, 20:26:35 »
един ден и теб ще замести някоя машина с ИИ
Няма да стане - имам воден пистолет ;)  ... а ако някой ден се появи истински ИИ тогава работното ми място ще е най-малкия проблем.

Както казах всичко е въпрос на гледна точка и удобство ... обменяме мисли тук, а не си пращаме картички - защо? ... за мен пазаруването е да си набавя необходимите неща за минимум време, а не метод за социализация.

П.П. Това, че ни цакат с цените/качество е по-големия проблем, а не че са спестили от заплати на касиер/ки ... ниско квалифициран труд винаги ще се търси.
[по Teddy Roosevelt]

Неактивен Zmeja

• Just Member
  • Коментари: 3202
    • Профил
« Отговор #1449 -: Октомври 10, 2025, 21:20:39 »
Абе, друго е в ресторанта да те обслужи с усмивка една красива млада сервитьорка и друго е да ти сервира един робот, нещо средно между човек, хрътка и египетска котка, който търчи на четири крака между шубера на кухнята и масите на посетителите.

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1450 -: Октомври 10, 2025, 22:32:40 »
в ресторанта да те обслужи с усмивка една красива млада сервитьорка
Има и такива места, ама на повечето ти се иска да е робот ... поне робота няма да ти се изплюе в яденето щото батерията му е на 42%, а ти си върнал пържолата щото е от вчера и е на подметка.
[по Teddy Roosevelt]

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1451 -: Октомври 11, 2025, 13:52:34 »
Quote (selected)
"Персоната, която всъщност получи Нобеловата награда, ми се обади днес и ми каза "Приемам това във ваша чест, защото вие наистина го заслужавахте", заяви снощи Тръмп пред репортери в Овалния кабинет на Белия дом.

"Много е хубаво да направиш подобно нещо. Аз не съм ѝ казал "Тогава ми дайте наградата", макар и да мисля, че тя би го направила. Тя беше много приятна", добави американският държавен глава.
https://glasove.com/novini/tramp-personata-koyato-poluchi-nobel-mi-se-obadi-i-mi-kaza-che-go-priema-v-moya-chest
Не е дребнав Тръмп... широко скроена душица е той!
Истински руснак, макар да му се налага да живее под прикритие. :0005: