Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Май 28, 2026, 09:57:20

Автор Тема: Не мога да не споделя!  (Прочетена 487370 пъти)

0 Потребители и 35 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 1290
    • Профил
Re: Не мога да не споделя!
« Отговор #1620 -: Май 23, 2026, 06:39:13 »
И 6-те са излишни. Обаче трябва да има лавка за цигари и ракия, че българинът не може без тях.
донякъде съм съгласен ... но фъпроса беше по картинка  :t0328: ... а и ако нЕма папо - как ще продуцираме гюбре?
"Върви бавно, говори учтиво и носи дебела тояга със себе си."
[по Teddy Roosevelt]

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28800
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #1621 -: Май 23, 2026, 20:23:12 »
Quote (selected)
През лятото на морето: Караваната двойно по-солена от хотел
https://telegraph.bg/biznes/novini/prez-liatoto-na-moreto-karavanata-dvojno-po-solena-ot-hotel.-noshtuvkata-v-kymping-chukna-80-evro.-na-palatka-izliza-naj-evtino-492279
Мисирешки клюкини.
Хотел даже 7 звезди на първа линия е .... хотел с панорама, ако случайно не си случил в стая 6 и половина звезди без изглед.
Това можеш да си го докараш на всяка селска мера ако имаш пари да си позволиш слугинаж.
Виж каравана, с удобства на ниво 5 звезди и сутринта лапетата да стъпят на пясъка, не на дебел килим е наистина уникално.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 12372
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #1622 -: Май 23, 2026, 21:29:11 »
Днес научих, че синовете на братята Георги и Христо Караславови не само носят едно и също име (Слав), но и са родени в един и същи ден – 27.III.1932 г.
« Последна редакция: Май 23, 2026, 21:38:05 от lucho »

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12355
    • Профил
« Отговор #1623 -: Май 27, 2026, 21:10:49 »
Quote (selected)
България е не само политическа, военна, енергетическа колония на Украйна, но вече и културна. При това в културата се разпореждат вече и бандеровски НПО, в случая "Мати Украйна". Да видим дали ще им се вържат и дали новата соросоидно-проукраинска-инфеционистка, която получихме вместо Надка, ще реагира. Любимата някога газета:

Цъкам си аз из нета и като търся изявата на тази ряпа акаДенков, случайно налитам на Репин , по точно на състоял се концерт, връщам филма назад с две седмици и пак прочитам горното.Кофти памет имам - все още помня!
Вероятно инфекционистката не е реагирала, щото не и е това работата, но ми олекна - бях се притеснил за колонията, щото много вярвам на Светицата - виках си,  ако пък не познае, ще ни обади да не се притесняваме...
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 12372
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #1624 -: Май 27, 2026, 21:42:31 »
Така изглеждат вече някои абитуриенти (този е мъж или поне името му е мъжко):

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12874
    • Профил
« Отговор #1625 -: Май 27, 2026, 21:51:44 »
Поне се прави на ангел, напук на цялата останала пасмина, боравеща с рога, копита и кръв.
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8968
    • Профил
« Отговор #1626 -: Май 27, 2026, 22:36:34 »
Ангел, ама с лява резба.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12874
    • Профил
« Отговор #1627 -: Май 27, 2026, 22:38:08 »
Ми те ангелите са безполови.
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1628 -: Май 27, 2026, 22:40:59 »
Май не са. Щото (нефилимите) харесали земните жени и им направили деца-великани.
Като се смесят човешка и нечовешка наследственост все излиза брак (дефектна продукция).
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен Butch

• Just Member
  • Коментари: 4799
  • Victoria Nuland "Fuck the EU"
    • Профил
« Отговор #1629 -: Днес в 04:42:21 »
В В Жириновски
Как  "протащили" Путина к власти
https://www.youtube.com/shorts/dWn-jsq-rYo

FYI  Споменатият Кудрин е от либералите в управлението на  Русия. Заедно с Набиулина, Греф, Чубаис (който благолополучно избяга с милиарди в Израел. Всъщност никой не го гонеше. Позволиха му). Имаше един Яковлев. Гайдар (умрял)
Та да не се чудете, зсщо 5 година война и не е стигнала Русия до Днепър.
« Последна редакция: Днес в 04:49:31 от Butch »
Нямам никакъв бизнес да пиша тук!

Неактивен otvrat

• Just Member
  • Коментари: 10325
    • Профил
« Отговор #1630 -: Днес в 05:22:42 »

Мараба, Буч! На кого задаваш този въпрос? Още от края на април и началото на май 2022 за всеки човек с два грама мозък беше ясно как ще се развие тази недомислена авантюра на Вселенския разум и какви неописуеми щети ще причини на Русия. Сега само за атомни бомби фантазираме. Но, както обичаха да казват Мъри и Насо, "продължаваме да мечтаем".

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 10113
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #1631 -: Днес в 08:09:20 »
Как  "протащили" Путина к власти
https://www.youtube.com/shorts/dWn-jsq-rYo

FYI  Споменатият Кудрин е от либералите в управлението на  Русия. Заедно с Набиулина, Греф, Чубаис (който благолополучно избяга с милиарди в Израел. Всъщност никой не го гонеше. Позволиха му). Имаше един Яковлев. Гайдар (умрял)

Не мисля, това е пропаганда, на практика Русия воюва с цяла Европа, със САЩ, Великобритания, Австралия и Нова Зеландия... само кръвта е украинска, това е продължение на вековните опити, Западът да завладее богатствата на Руската империя. Няма как 130 милионна държава, чиято икономика е многократно по-малка от изброените по-горе държави, да завладее Украйна със светкавична война.

Руснаците си дават сметка за  това, никога не са твърдели, че ще превземат Украйна светкавично, воюват единствено за да отблъснат опитите за инсталиране на американски и натовски оръжейни инсталации и  военни бази.

Жалка е Америка в Иран, всяка сутрин президентът на "най-великата страна в света" обявява че са победили и напълно унищожили иранците, че иранците "много искали мирно споразумение", Тръмп казва "ние ги победихме, а те не разбират това"...    :too_funny-1052:
« Последна редакция: Днес в 08:20:19 от Maximus II »
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1632 -: Днес в 08:20:05 »
Цитат на: Maximus II
на практика Русия воюва с цяла Европа, САЩ, британия, Австралия и Нова Зеландия...

На практика воюва със световната еврейска мафия, която е сложила своите хора и в Кремъл.

Неактивен otvrat

• Just Member
  • Коментари: 10325
    • Профил
« Отговор #1633 -: Днес в 08:33:16 »
 на практика Русия воюва с цяла Европа, със САЩ, Великобритания, Австралия и Нова Зеландия...

Това не е оправдание, защото Русия сама се набута във война с цяла Европа. Не подготви политически и военно войната и пропиля десетки възможности да я приключи победоносно. Млади били, глупави били, излъгали ги - също не са доводи за огромния провал на гения, който бил с "десет хода напред".

Активен 66

• Just Member
  • Коментари: 8708
    • Профил
« Отговор #1634 -: Днес в 09:09:35 »
Верно?
Щото милионната руска армия си стои по казармите. Мобилизация не е правена ..... В СВО участват основно доброволци и части от отделни родове войски.

Това не е оправдание, защото Русия сама се набута във война с цяла Европа.
Верно?
Всъщност дефакто това си е вътрешен руски проблем и западаща европа няма никакви основания да се бута там, каквото направи.
За сравнение това е все едно да бута в противостояние между Тексас и Вирджиния. И даже за това би имало повече основания. Все пак отделните щати са били самостоятелни повече време отколкото няколкото месеца самостоятелност на " украйна" преди повече от век  :smokin:

« Последна редакция: Днес в 09:40:35 от 66 »