Ще напиша нещо много сериозно!
Гръбнакът на една държава са хората, които произвеждат. Хората, дето знаят как се произежда ел. енергия / на жълтопаветен език това означава - ток/. Хората, дето се гърбят в енергетиката, в мините, в добивната промишленост, даже и във фабриките на ишлеме. Хората, дето ти произвежат топлото и ранътъ, дето ти правят борбътъ, докато кесиш пред лаптопа и лапаш паре от АЗБ. Гръбнакът на една държава са всички хора, които създават продукт от който имаш нужда да съществуваш. Това са и учителите и преподавателите и лекарите, които все още не са успели да забравят клетвата си. Останалото, дето ни е налазило по телевизорите са паразити - нахални паразити! От това Кочината трябва да се отърве /да я представлява/, ако иска да има бъдеще
Методи Лалов, Здравче, е читав човек. Ще сбъркаш, ако го похарчиш заради ристювците, а аз никога не съм гласувала за него и не бих го направила
п. п. Имам приятел, Здравче, който гласува за талибанлъка само заради Иво Божков, например. И винаги преференциално, щото одобрява човека като принципи и гражданска позиция - бил бетон. Да ти кажа ли колко пъти Божков е бил нареден някъде?