Май не са продуктивни повече прения, дет се вика бития бит...
Гледам доста оптимизъм демонстрират за правителство.
Мани снощи Корни - една такава любвеобилна, освежена, за нея друг път, но слушам, че ДБ можели да крепят даже и без да участват. Макар личното ми мнение е, че трябва да харижат на Ристю правосъдното и да му гледат сеира, ф смисъл, да го нашокат да копа там и бял ден да не види докато не изрине Гешовия, зер с тоя няма да мръдне изчегъртването достатъчно.
Поразгледах Лорер - поносим.
Кокорчо - също.
Бойко си е най добре там, където си е.
За Рашков викам.
Мисля социалното, земеделието, здравеопазването прилягат на БСП, пък и кадри имат.
Не знам кво да ги правя слафчувите, че май за никъде не стават.
И Комитова си е добре, образователния също.То няма да са само от четирите партии ами и Радев ше има дял - заслужил си го е. И не с брой гласували, проценти и т.н. ами че 5 години устиска във враждебна среда и има куража да вдигне юмрук. То и за Корни важи това, бори се точно като прасе с тиква.
Кабинета ше го накъдрят, уверен съм.
Сетне е важното.Накъде?
Само кранчетата на ГРОП ако успеят да завъртят, само от там тонове пари ще се спестят. Но не стига - тая шибана икономика дето е само от услуги трябва да тръгне на некъде и тук надеждата ми е в ПП-тата, да ги видим. Те нали най паче там се тръшкат, че ги бива. Няма да имат 100 дни мир и още към февруари ще са ясни. Та ако се наложи напролет - айде пак. И вече не виждам трети заек от цилиндъра на магьосника как може да се извади.
Но поне ще сме се отдалечили малко от досегашната смрад.
Дай Боже.
Само че трябва умереност и разумни компромиси и от петте носителя на властта за момента.
Тъй го виждам.