Да бе, верно, модераторите - що не напишете по ено число срещу секи ник имащ доноси?
Аз имам един май два - единия срещу спайка, за другия не съм сигурен има ше ли и ше го запазя в тайна.
Та що не съобщите брой само?
Има ли против на тва предложение?
защото не искам.
мога само да кажа, че досега има около 130 докладвани коментара от 171 083 коментара общо.
колкото до сержанта и чоки -- бяха модератори по тяхно решение след моя покана. решението да се откажат също беше тяхно лично.
за разлика от четиримата форумци, които спретнаха метеж срещу тях двамата, съм казвал, че нямам претенции към това как се справяха като модератори.
в дискусия между тримата се избистри форумната политика по отношение на модерирането, която и досега се спазва в основни линии. знам, че няма как всички да бъдат удовлетворени, но и не виждам наплив от доброволци за модератори, а доколкото си спомням, има възможност за отделен модератор за всеки раздел или категория, но не и за всяка тема.
двамата се отказаха сами от функциите на модератори, най-вероятно защото им писна от претенциите на онези четирима форумци.
@алиса
хм, ще погледнеш ли какви си ги писала като „заместващ“ преди да правиш разни намеци защо форума е кретал едва-едва.
истината е, че докато форумът на „сега“ беше активен, тук пишеха доста по-малко хора по ред причини (не ме карайте да ги изброявам, няма да ви харесат).
и както бях писал на g_ringo по едно време, аз лично гледам на форума и като на социален експеримент -- да видя как ще се държат възрастни хора с претенции в среда, в която са сравнително анонимни. резултатите не са обнадеждаващи, честно казано.
и накрая -- това не е темата за обсъждане на споменатите от мен неща, така че помислете добре преди да решите да отговорите тук. пренасянето на цитати от една тема в друга не е чак толкова сложно, да знаете.