Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Ноември 25, 2025, 19:06:10

Автор Тема: И тия като ония  (Прочетена 44725 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

AnonimusBG

• Гост
И тия като ония
« -: Октомври 08, 2021, 19:33:47 »
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ИЛИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА?

https://bivol.bg/prodalzhavame-promyanata.html

AnonimusBG

• Гост
Re: И тия като ония
« Отговор #1 -: Октомври 08, 2021, 20:08:23 »
Как се прави "почтен" бизнес по харвардски на българска почва - да гушнеш 27 милиона за 58 дни!

http://epicenter.bg/article/Kak-se-pravi--quot-pochten-quot--biznes-po-harvardski-na-balgarska-pochva-/262006/11/0

Ясно е че е преди избори всеки вади каквото намери.
Но тия само са се докоснали и не са се удържали преди години.
Сега вече са почтени и не могат да разговарят със статуквото.
Освен с Ристю(бивш министър на правосъдието), с МаяМа(бивша омбудсменка) и със Слави(който води Бойко на село да го покаже на родата).
И с ГЕРБ ако махнат Бойко.

Такива ми ти заврънкулки.

Kaizer Soze

• Гост
« Отговор #2 -: Октомври 08, 2021, 20:13:59 »
в гдорията имаш елити, контраелити и антиелити. виж и Грамши по въпроса за гражданското общество. Маркузе за активните малцинства и Чомски за медиите под контро

AnonimusBG

• Гост
« Отговор #3 -: Октомври 08, 2021, 21:10:36 »
Кирил Петков прати в КС документи, че не е канадец от 20 август

https://glasove.com/categories/na-fokus/news/kiril-petkov-prati-v-ks-dokumenti-che-ne-e-kanadets-ot-20-avgust

AnonimusBG

• Гост
« Отговор #4 -: Октомври 08, 2021, 21:13:02 »
Радев недоволен: Всеки проблем със служебния кабинет се пренася върху президентската кампания

http://epicenter.bg/article/Rumen-Radev--Vav-vseki-kandidat-vizhdam-seriozen-oponent--Video-/261976/2/0

Почва да се усеща.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 27755
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #5 -: Октомври 08, 2021, 21:16:28 »
Quote (selected)
"Как разбирате, че го подкрепям, това е правен казус и няма общо с личността Кирил Петков"
:lol: :lol:
Ми да!
Кирето кат "личност" е надправов!
ЕС е вреден за вашето здраве!

Kaizer Soze

• Гост
« Отговор #6 -: Октомври 08, 2021, 21:20:43 »
мадам В.. Дето предава от Сарая. Усещай се.

А инак сме в месеца на чер ПР(опаганда) . След финала от "зелен чорап" ще стане "Президентът" и ще му омеси баница. Нищо лично,  просто Малария.

AnonimusBG

• Гост
« Отговор #7 -: Октомври 08, 2021, 21:24:10 »
Ъхъ
Като е мадам В. значи всичко е лъжа, а обратното е истина.

Kaizer Soze

• Гост
« Отговор #8 -: Октомври 08, 2021, 22:15:03 »
не. просто стара мадам с кратка музикална форма по поръчка. Истината е порнхъб дот цомб.

Неактивен onzi

• Just Member
  • Коментари: 8094
    • Профил
« Отговор #9 -: Октомври 08, 2021, 22:18:53 »
Ъхъ
цъ. мадам в отразява депесарската гледна точка, да, но освен нея има и един куп допълнителна информация. което поне за мен е достатъчна причина да проверявам сайта ѝ сравнително редовно.

пример отскоро: тя нададе вой за партията на кирчо и кокорчо доста време преди другите.

AnonimusBG

• Гост
« Отговор #10 -: Октомври 08, 2021, 22:30:37 »
цъ. мадам в отразява депесарската гледна точка, да, но освен нея има и един куп допълнителна информация. което поне за мен е достатъчна причина да проверявам сайта ѝ сравнително редовно.

пример отскоро: тя нададе вой за партията на кирчо и кокорчо доста време преди другите.

Аз и не споря за това.
Но е факт че всичките  политически клюки се появяват най-напред при нея.
Например: Барбадосеца или продавача на шнорхели.

Неактивен onzi

• Just Member
    • Профил
« Отговор #11 -: Октомври 08, 2021, 22:35:15 »
Например: Барбадосеца или продавача на шнорхели.

така де, именно затова ей-това ти твърдение
се нуждае от корекция.

Неактивен wreckage

• Just Member
  • Коментари: 5128
  • Just looking at some stuff that i clicked on.
    • Профил
« Отговор #12 -: Октомври 08, 2021, 22:38:25 »

интересно защо баш при нея се появяват най-напрет. Некой подозрителен човек може да я заподозре, че бачка за некого од теа, на които по-рано е месила баници.

Неактивен onzi

• Just Member
    • Профил
« Отговор #13 -: Октомври 08, 2021, 22:39:52 »
факт е, че напоследък ситуацията е хем силно динамична, хем силно неопределена. и като прочетеш в епицентър нещо как радев троши бсп първо си викаш 'тези ме лашкат нанекъде'. после става ясно, че кирчо и кьорчо /румпет каза кьор... пардон кокорчо/ си действат с одобрението на радев, искат да си купят част от коалицията на бсп, а бе действат си момчетата.

Kaizer Soze

• Гост
« Отговор #14 -: Октомври 08, 2021, 22:40:10 »
или меси новинкте кат баница старата Мадам.

Kaizer Soze

• Гост
« Отговор #15 -: Октомври 08, 2021, 22:41:28 »
имаме новина!току що я опекох!

Kaizer Soze

• Гост
« Отговор #16 -: Октомври 08, 2021, 22:44:43 »
 както знаем от един клозетен запис-в родната политика не ги вземат девствени. А Мадам държи записите до поискване.

ако ви е гнус-откажете колбасите.

Kaizer Soze

• Гост
« Отговор #17 -: Октомври 08, 2021, 22:46:32 »
вече нарекох ли я "дърта продажна  курва" или останах неразбран?

AnonimusBG

• Гост
« Отговор #18 -: Октомври 08, 2021, 23:17:01 »
Бърка ви където ви боли и не се сдържате да обиждате.
Ваша си работа.

Неактивен wreckage

• Just Member
  • Коментари: 5128
  • Just looking at some stuff that i clicked on.
    • Профил
« Отговор #19 -: Октомври 08, 2021, 23:34:51 »
Анонимусе, поглет.инфо е про-Радеф.

Те непрайлни русофили ли са?

Kaizer Soze

• Гост
« Отговор #20 -: Октомври 08, 2021, 23:49:33 »
 Няма как да обидя повече Малария Велева, ака Мадам В.. Но си спестявам срама да се гледам в огледалото сутрин и да продължавам да се позовавам на прононсирана пачавра. Шерманентнкят махмурлук изисква поне усилия вечер, Мадам В е продукт на самоубийство на разума поради ленлст.

Kaizer Soze

• Гост
« Отговор #21 -: Октомври 09, 2021, 00:03:38 »
да си гъбар не е занаят, а лайфстайл. За целта се иска не само да блокираш рекламкте, а и да направиш избор да не си уфсъ, приемайки че тоя съзнателен акт няма как да се пребори със закона за големите числа.Въпрос на себдуважение
Пряко действие в чист вид. Дори и като мълчалив и ненатрапчив акт на гражданско неподчинение. Ако си спомняте-гласуването у нас е задължително. По идея на един боклук и прието с гласовете на боклуци, клито си мислят и днес че ако си ба върха на вълната си върха. Свойствено за всяка органика изхвърлена от сантините случайно

Неактивен onzi

• Just Member
    • Профил
« Отговор #22 -: Октомври 09, 2021, 00:32:27 »
ъхъ, лайфстайл от рода на 'той не знае, че не съм жоро'. ей го:
Quote (selected)
Трима непукисти си разправят на кого какво му се е случило предната вечер.
Първият вика:
- Прибирам се снощи и гледам - къщата гори. Ама на мен не ми пука. Пари имам - ще построя нова.
Вторият разправя:
- Прибирам се снощи и гледам - жената си поканила двама любовници и правят тройка на спалната. Ама на мен не ми пука - влязох в кухнята, направих си салатка, сипах си ракийка и ги изчаках да свършат.
Третият казва:
- А пък аз се прибирам снощи и в тъмното един огромен мъжага ми вика "Ей, Жоре, от кога си мечтая да ти го отпера".
- И к'во стана, бе? - питат го ония двамата.
- А, отпра ми го, ама на мен не ми пука. Аз не съм Жоро...

AnonimusBG

• Гост
« Отговор #23 -: Октомври 09, 2021, 08:58:04 »
Превод на канадския документ.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #24 -: Октомври 09, 2021, 09:04:27 »
Quote (selected)
Цитат
Активен buratinob
Just Member

Коментари: 14150
Профил Ел. поща Лично съобщение (Активен)

Re: Избори ноември '21
« Отговор #3843 -: 07 Октомври 2021, 22:37:43 »
Quote (selected)
Цитат
Нали вече знаете Канадското отговаря - към дата 20 август не е канадски гражданин и повече -еветесимаата!
От кога???

Питали са септември, канадците са казали просто - на 19 заявлението е одобрено,  20 август не е поданик на Бети.
Сега пак ще налазят преводачи от "канадски" да нищят каво са си мислили чиновниците в канадско.
https://societe-chez-kerpeden.eu/index.php?topic=1605.msg159760#msg159760
Ся, Барми мое да си има специален хладилник, ама аз си имам една кристална топка на бюрото и тя никога не ме е подвеждала.
  :lol:

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 1929
    • Профил
« Отговор #25 -: Октомври 09, 2021, 09:57:50 »
"Ся, Барми мое да си има специален хладилник"
Нийе до хладилничето... нийе... Просто дедо Барми отдавна е прецапал през тия локви, в които тепърва ще нагазват момчарляците...
Апропо (понеже темата е "И тия като ония")

"Re: А сега накъде...
« Отговор #12539 -: Август 03, 2021, 18:57:13 »
P.S. Без Бочко... по бочковски..."

П.П. Както казах - с молюфче, гумичка, и папир... :smokin:
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

AnonimusBG

• Гост
« Отговор #26 -: Октомври 09, 2021, 10:14:07 »
Анонимусе, поглет.инфо е про-Радеф.

Те непрайлни русофили ли са?

Какъв поглед, какви русофили, какви пет лева.
Става въпрос за отношението на брадърушките към нас.
Някъде в ДД решават че Бойко вече е много компрометиран и следователно токсичен за американските интереси.
Правят едно малко екипче с наше участие.
Решават че Ристю с женерала не стават също защото са много изтъркани.
Нахвърлят какъв трябва да бъде новият техен човек.
Намират го с нечия помощ.
Хубаво но той е успешен световно неизвестен продавач на хранителна добавка с Lactobacillus bulgaricus.
Трябва хората да разберат че става за нещо.
Турят го министър.
Няма лошо. Така се прави.
Само че всичките тези манипулатори на общественото мнение или забравят или по-вероятно им е през оная работа за българските закони.
Човекът може би също не знае или по-вероятно иска да си остави второто гражданство защото днес министър а след време може и да е по-добре да е в Канада.
А е било толкова просто.
Трябваше да изберат друг човек.
Но сега вече е късно.
Схемата е задействана.
Похарчени са сума ти пари.
И най-важното няма време да изкарат нов човек.
Така че чакаме КС да реши че няма проблем защото предметът на делото е отпаднал.
Друг въпрос е доколко това е морално и почтено?

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9792
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #27 -: Октомври 09, 2021, 11:44:30 »
Така че чакаме КС да реши че няма проблем защото предметът на делото е отпаднал.
Тука вече прокуратурата трябва да се самосезира, подал е декларация с невярно съдържание, по наказателния трябва да го рзследват, но няма, Гешев няма да счупи хатъра на американците.
Дураков на свете мало, но расставлены они столь грамотно, что встречаются на каждом шагу!

Неактивен Здравка

• Just Member
  • Коментари: 1863
    • Профил
« Отговор #28 -: Октомври 09, 2021, 11:48:37 »
Тия били като ония. А, дубрутру. :smokin:

AnonimusBG

• Гост
« Отговор #29 -: Октомври 10, 2021, 22:54:16 »
Спецов: Знаех за ревизионния акт на фирмата си, но не беше минало обжалването, когато я продадох

https://glasove.com/categories/novini/news/rumen-spetsov-byakh-potrsen-ot-kupuvachite-na-firmata

AnonimusBG

• Гост
« Отговор #30 -: Февруари 25, 2022, 21:50:38 »
Петков: Какво има Русия? Прилича на бензиностанция с ракети

Премиерът Кирил Петков участва в специалното заседание на Европейския съвет, посветено на военната агресия на Русия в Украйна, съобщава пресцентърът на Министерски съвет.

https://glasove.com/novini/petkov-kakvo-ima-rusiya-prilicha-na-benzinostantsiya-s-raketi#comments

С много ракети.

P.S. Тъпакът компилира Горна Волта с ракети + бензиностанцията на Маккейн.
Ако знае де!

AnonimusBG

• Гост
« Отговор #31 -: Февруари 26, 2022, 00:41:15 »
Президенте за това ли се бори?
Егати и канадеца където ни го натресе.
С Баце беше по-добре.
Жив и здрав да си.
И аз съм бил в Графа някога си.
Щит82.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #32 -: Февруари 26, 2022, 08:48:12 »
Умно-красиви-успелите, един файтон хора, искат да тричат Янев, заради разумно умерената му позиция, искат да е истеричен като тях, за психиатър са.
Дураков на свете мало, но расставлены они столь грамотно, что встречаются на каждом шагу!

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #33 -: Март 01, 2022, 19:58:15 »
Quote (selected)
"В Русия винаги е имало само терор! А Путин е най-лошото след Сталин". Това мнение е изразила депутатът от "Възраждане" Елена Гунчева преди да стане народен представител. Днес от партията на Костадин Костадинов обявиха в парламента, че Путин не е техен враг, а Гунчева отрича да е писала подобен коментар.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/deputat-vuzrazhdane-putin-e-nay-loshoto-sled-stalin
Нямам сантименти към Възраждане.
Около млади формации се навъртат много стари да кажем чанти с нюх на хиени да изкярят нещо.

Активен noooo

• Just Member
  • Коментари: 1424
    • Профил
« Отговор #34 -: Март 01, 2022, 20:02:51 »
Quote (selected)
"В Русия винаги е имало само терор! А Путин е най-лошото след Сталин". Това мнение е изразила депутатът от "Възраждане" Елена Гунчева преди да стане народен представител. Днес от партията на Костадин Костадинов обявиха в парламента, че Путин не е техен враг, а Гунчева отрича да е писала подобен коментар.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/deputat-vuzrazhdane-putin-e-nay-loshoto-sled-stalin
Нямам сантименти към Възраждане.
Около млади формации се навъртат много стари да кажем чанти с нюх на хиени да изкярят нещо.
Тая е същата Хаджигенов само, че в пола. Пише почти едно също и то е глупост след глупост. И при Възраждане има голям проблем при кадрите. Май само Костадинов става, останалите са неадекватни.

AnonimusBG

• Гост
« Отговор #35 -: Март 01, 2022, 20:22:06 »
Ще бъда благодарен за линк на написаното от нея, а не на сега.

Аз от няколко години чат пат я чета в https://svobodnoslovo.eu/ но не съм срещал никога такова нещо при нея.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36 -: Март 01, 2022, 20:34:52 »
Quote (selected)
Постът, под който е коментирала, обаче може да бъде видян от всеки. Няма как да изтрие и коментара, защото е блокирана от автора. Въпреки това Гунчева продължава да твърди, че не е писала лошо за Путин. "Ровят в коментари преди седем години. В случая може дори да са си ги направили, защото ако аз тръгна да говоря срещу Путин, бъдете сигурни, че няма да е толкова обрано и кратко, стилът ми е съвсем различен, но явно троловете толкова си могат", казва тя във фейсбук профила си.

Писала го е преди 7 години, не може да го изтрие, може само да го омаловажи като се направи че не е нейн.
Едва ли някой преди толкова време се е постарал да ѝ заложи компромат.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #37 -: Март 02, 2022, 06:59:52 »
Quote (selected)
Коалиционни разногласия започват да спъват управението. Системата за предварително съгласуване между министерствата не работи достатъчно добре въпреки наличието на партийни съветници в част от ведомствата. Така в Министерския съвет се стига до одобряване на редица документи на вносител с уточненението, че по тях тепърва ще се работи.
...
Ведомствата най-чистосърдечно са си признали, че не са успели да се помирят въпреки опитите и сега ще се опитват да постигнат съгласие с личен разговор при премиера Кирил Петков.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/koalicionni-raznoglasiya-veche-spuvat-upravlenieto
Същата "блестяща схема".
Батак, батак и накрая ББКирето на бяло магаре решава и раздава справедливост.

Неактивен аменеменема

• Just Member
  • Коментари: 3682
    • Профил
« Отговор #38 -: Март 02, 2022, 09:12:40 »
Писала го е преди 7 години, не може да го изтрие, може само да го омаловажи като се направи че не е нейн.
Едва ли някой преди толкова време се е постарал да ѝ заложи компромат.
Че не е заложено отпреди седем години е ясно. Но още по-видно е, че сега „Възраждане“ като цяло и всеки що-годе видим в него е обект на оплюване с всички възможни средства. Вярно, невярно – няма значение. Съвсем ясно е и какво е мястото на парцала „Сега" в тази ситуация.
Това първо. Второ, „Възраждане“ няма никаква власт и съответно достъп до облаги, така че изобщо не е магнит за присламчване на интересчии, а точно обратното. Затова е нелепо да се приписва на Гунчева такова поведение.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #39 -: Март 02, 2022, 09:27:34 »
Ключовият свидетел по делото срещу братя Атанас и Пламен Бобокови за "Боклукгейт" Васил Богданов, е убит! Шефът на "Монбат рисайклинг" беше намерен мъртъв в завод "Ел БАТ" в района на Долна Баня в неделя.

Точно за темата "И тия като ония"!

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #40 -: Март 07, 2022, 07:46:32 »
Quote (selected)
България разду плана за възстановяване над позволеното финансиране
Страната ни може да получи максимум 12,3 млрд. лв., а проектите са за 13,6 млрд. лв.
...
На въпрос на "Сега" защо се предвиждат проекти над максималното финансиране от МФ отговориха, че посочените суми са ориентировъчни и може да претърпят корекции.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/bulgariya-razdu-plana-za-vuzstanovyavane-nad-pozvolenoto-finansirane
Ние пишем, ЕС брише и квот дадат! :t2407:

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #41 -: Март 09, 2022, 19:27:17 »
Quote (selected)
Въвежда се рамка за щатните бройки в политическите кабинети на министрите. Те трябва да са не повече от 17 и не по-малко от 8 съветници, експерти и технически сътрудници. Това предвиждат приетите от Министерския съвет изменения и допълнения в Наредбата за прилагане на Класификатора на длъжностите в администрацията.
https://www.manager.bg/politika/ogranichavat-do-17-dushi-sstava-na-politicheskite-kabineti-na-ministrite
Ми време беше, до втори братчед, не за цялата рода до девето коляно.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #42 -: Март 09, 2022, 21:47:33 »
Quote (selected)
Украинците няма да получат нищо от помощта от 40 лв. на ден
Парите ще са предназначени за хотели, почивните бази и къщи за гости, като ще се дават само три месеца

Представените с апломб хуманитарни помощи за бежанците се оказаха скандални и съвсем краткотрайни. Дълго обсъжданата помощ за настаняване и храна от 40 лв. без ДДС на ден няма да отива директно в хората, а в собствениците на хотели, къщи за гости и други места за настаняване.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/ukraincite-nyama-da-poluchat-nishto-pomoshtta-40-lv-na-den
Упс!
Станаха над 4 иляди на калпак и то не на калпака а на подбрани хотелиери по стотина хиляди до десетки милиони. :smokin:
« Последна редакция: Март 09, 2022, 21:56:30 от buratinob »

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #43 -: Март 10, 2022, 19:31:34 »
Quote (selected)
Петков от Версай: Мястото на Украйна е в ЕС, въпросът е кога
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/petkov-versay-myastoto-na-ukrayna-e-es-vuprosut-e-koga
Какво дири тоя във Версайкога светът се тресе от проблеми.
Едно време бае ви Ганя поне носеше мускалчета гюлово масло по европата, това менте носи менте витабиотик.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 11913
    • Профил
« Отговор #44 -: Март 10, 2022, 20:42:01 »
Да, за пореден път съм в състояние
 :blurry_drunk-2127:
Оня, предния глупак, трябваше да го връзват, за да не се показва пред медии.
Този, трябва да му залепват устата и само писмено!
Барем като пише, може и да помисли малко.
Ако има с какво де.
Да пробваме бе!
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #45 -: Март 11, 2022, 07:37:12 »
Quote (selected)
Мегапроектът за закупуване на батерии, които да балансират енергийната система и да позволяват съхранение на енергия при излишъци и покриване на пикове, предизвиква все повече въпроси. Проектът за 1,5 млрд. лв., включен от новото правителство в Националния план за възстановяване и устойчивост, се рекламира като гарант за националната сигурност, защото батериите, които ще се закупят, се произвеждат в България и така няма да се разчита на чужди енергийни ресурси. В същото време обаче страната ни рискува санкции от ЕС при залагане на дискриминационни условия, които да доведат до избор на български производител.
https://www.segabg.com/hot/category-economy/vasilev-e-gotov-da-plati-250-mln-lv-sankcii-za-zavoda-za-baterii
С интерес ще следя КОЙ ще е произведе тези батерии, Прокопи, Пеевски...
Спиисъкът на "обичайните заподозрени" не е дълъг да видим КОЙ ще намаже дебело филията.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #46 -: Март 11, 2022, 07:41:28 »
Quote (selected)
За подкрепа от европейските партньори заради натиска върху страната ни от войната в Украйна и последвалата бежанска вълна ще настоява премиерът Кирил Петков, който пристигна на срещата на върха във Версай, Франция.

Неофициалната среща на държавните и правителствените ръководители на страните членки на ЕС е днес и утре. През първия ден евролидерите дискутират ситуацията в Украйна, както и енергийната сигурност на Стария континент. На 11 март държавните и правителствените ръководители на страните членки ще обсъдят новия модел за растеж и инвестиции в присъствието на президента на Европейската централна банка.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/petkov-poiska-es-finansova-podkrepa-za-stranite-prieli-bezhanci
Срещата е неофициална, не виждам какво налага физическото присъствие, до преди месец тия пази боже лидери се криеха зад монитори и микрофони даже при важни срещи, пазеха се от вируси.
Сега са му отпуснали края, пируват като Рим в последните си дни.

Неактивен gogin

• Jr. Member
  • **
  • Коментари: 64
    • Профил
« Отговор #47 -: Март 11, 2022, 17:05:55 »
Quote (selected)
Едно време бае ви Ганя поне носеше мускалчета гюлово масло по европата, това менте носи менте витабиотик.
Може ли някой да обясни с какво прост(о) Киро е различен от шнорхела?

Неактивен Здравка

• Just Member
    • Профил
« Отговор #48 -: Март 11, 2022, 17:09:42 »
Пацо шнорхела има австрийска диплома, Киро - американска. Не, че двамата са научили бог знае какво де. Мъ по това си приличат, а питането беше за разликите. ;)

Неактивен Здравка

• Just Member
    • Профил
« Отговор #49 -: Март 11, 2022, 17:16:24 »
Не издържам г-жа Генчовска. Някоя по-приятна за гледане и слушане служителка в президентството нямаше ли, та се налага тоя сухар в пола да гъгне клишета на бюрократичен новобългарски от трибуната на Народното събрание? Светът ври, пълни сме с бежанци, краят му се не види...Защо МвНР прибра в България екипа на консулството ни в Одеса, питам и аз? За посолството в Киев въпроси нямам. Но в Одеса до ден днешен бойни действия няма раз, ей къде е Болград - два. На 10 км от границата, център на българската диаспора. Консулските ни служители можеха да свършат толкова работа на терен сред нашите сънародници и да ги пращат за родината на прадедите им с оформен временен бежански статут. Да, ама не. Ех, Генчовска, Генчовскааа :pissed-891:

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #50 -: Март 11, 2022, 18:48:58 »
Quote (selected)
За три месеца фискалният резерв намаля с 4 млрд. Къде са парите?
https://glasove.com/na-fokus/za-tri-mesetsa-fiskalniyat-rezerv-namalya-s-4-mlrd-kade-sa-parite
То поне да бяха пари, а то левове!
Наще двамцата се движат добре, кат блондинка в МОЛ с чужда кредитна карта.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #51 -: Март 11, 2022, 18:53:57 »
Гербарите крадяха от асфалт, тия - от батерии, никому ненужни, само заради далаверата!

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 11913
    • Профил
« Отговор #52 -: Март 11, 2022, 20:07:24 »
Quote (selected)
Ех, Генчовска, Генчовскааа
Дълго мислих тая на каква ми прилича и се нервех, че не мога да фокусирам.
Светна ми и разбрах защо толкова се мъчих!
Ено време имаше в кината на входа едни лелки, дето в тъмното късаха билети при влизане в салона.
Те тва je!
Тооолкова отдавна.
п.с. като студенти, си правехме с 2В молив фалшименто, издебвахме га влизат повече хора и тия го поемаха!
Обикновено от 14 часа, га салоните не бяха пълни, че да не стават скандали за дублажи.
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Неактивен gogin

• Jr. Member
  • **
    • Профил
« Отговор #53 -: Март 11, 2022, 23:26:07 »
Quote (selected)
https://www.youtube.com/watch?v=26BDhy5uwHY&ab_channel=Аспекты
Госпожа К. Нинова твърди, че България не изнася оръжие за Украйна. Горният клип я опровергава. На всичкото отгоре по думите на украинските войници, Гебрев им е продал бутафорни минохвъргачки.

AnonimusBG

• Гост
« Отговор #54 -: Март 11, 2022, 23:34:53 »
Quote (selected)
Госпожа К. Нинова твърди, че България не изнася оръжие за Украйна. Горният клип я опровергава. На всичкото отгоре по думите на украинските войници, Гебрев им е продал бутафорни минохвъргачки.

Госпожата да провери за триъгълни и четвероъгълни  операции. Или нищо не вдява?

Неактивен фелдкурат Ото Катц

• Just Member
  • Коментари: 1962
    • Профил
« Отговор #55 -: Март 12, 2022, 07:41:02 »
Quote (selected)

Госпожата да провери за триъгълни и четвероъгълни  операции. Или нищо не вдява?
Вероятно е формално права. Такава информация й подават от отдела по Васенаарското споразумение на база представени сертификати за краен потребител.

Страната ни няма отношение към реекспортни операции на трети страни, в случая "с голяма доза вероятност" американски фирми.

Не виждам защо и ние самите трябва да очерняме още повече страната си.
“Когато думите изгубят значението си, хората губят свободата си.” Конфуций

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #56 -: Март 12, 2022, 08:59:40 »
Да не мислите че разузнаването на Русия не знае за сделките ни през фирми на ЦРУ, и за ислямистите в Сирия  доставяхме, ама да сме си траели, Русия е наблизо и нито ще се премести, нито ще я превземат, ще трябва да живеем с нея, САЩ са на другия край на света.

Нашият компрадорски елит се грижи само за своя краткосрочен интерес, за бъдещето на България изобщо не го е грижа, нещо повече, те са глобалисти и смятат че България в бъдеще няма да има, такава философия изповядват но не я казват на глас.

AnonimusBG

• Гост
« Отговор #57 -: Март 12, 2022, 09:17:04 »
Страната ни няма отношение към реекспортни операции на трети страни, в случая "с голяма доза вероятност" американски фирми.

Не виждам защо и ние самите трябва да очерняме още повече страната си.

За сертификат за краен потребител на оръжие дали са чували.
Там изрично се указва на кого може и на кого не може да продава посредника.
Ясно е че са се направили на две и половина, но поне да си мълчат.
https://data.consilium.europa.eu/doc/document/ST-9241-2009-INIT/bg/pdf

Неактивен gogin

• Jr. Member
  • **
    • Профил
« Отговор #58 -: Март 12, 2022, 09:32:55 »
Какви триъгълни и четириъгълни операции като в клипа директно се посочва, че минометите са закупени директно от фирма „Емко“-Трявна. Прослушай 1:18 минута от клипа. Тази фирма не е ли на Гебрев?

Неактивен 66

• Just Member
  • Коментари: 8559
    • Профил
« Отговор #59 -: Март 12, 2022, 09:39:59 »
За сертификат за краен потребител на оръжие дали са чували.
И?
Като не се спазва, ще ги санкционираме? Или как?  :nuts:

Тука единствено може да се пита, дали се пак сделките са разплатени  :smokin: