Как така да ти обясни? Ти нали си гениален вирусолог-епидемиолог-имунолог, без дипломи, разбира се, защото си над тези неща, сметки правиш в ексел (брр), как не знаеш тези азбучни истини, за които колегата спомена?
Твоето агресивно невежество е изключително интересно от научна гледна точка, направо дисертабилно :)
И
Уважаема, добре знаеш, че аз не съм "гениален вирусолог-епидемиолог-имунолог". Знаеш, също така, надявам се, че нещата, които коментираме, в по-голямата си част нямат връзка с вирусологията и имунологията, а основно с епидемиологията, математическата епидемиология. Това, обаче, което ТИ знаеш със сигурност или лесно можеш да провериш е, че имам дипломи съвсем не по-лоши от твоите или поне такива, които ми стигат за сметки в Ексел. Колкото до това дали моето агресивно невежество е "дисертабилно", то, надявам се, предстои да разберем. Засега мнението на научния ми ръководител е, че е. Но ти, навярно, в движение ще оспориш и неговия авторитет. Щото и той не е ... как беше това ... а, да ... "гениален вирусолог-епидемиолог-имунолог".
п.п. А иначе нуждата да се обясни от 66 какво той разбира под "агресивна "ваксинация"" или пък под това "А Алфа варианта в тая възрастова група протичаше въопще безсистемно" си остава. Ти ли ще го замениш в това? Ами ... заповядай, тогава. Цял съм внимание.